צילום: אי.פי (ארכיון) // הנשיא הולנד וזוגתו בימים יפים יותר

פרשת הרומן הצרפתי: הגברת הראשונה שוחררה מביה"ח

צרפת רועשת לאור גילויים נוספים על הרומן של הנשיא פרנסואה הולנד

ואלרי טרייוויילר, בת הזוג של הנשיא הצרפתי פרנסואה הולנד, שוחררה היום מבית החולים "לה פיטייה סאלפטרייר" בפאריס, לאחר שאושפזה בעקבות חשיפת הרומן של בן זוגה עם השחקנית ז'ולי גאייה (41). השבועון "קלוזר" שחשף את הסיפור, הטיל פצצה חדשה כשגילה כי הרומן בין הולנד לגאייה אינו חדש, והוא נמשך כבר שנתיים, עוד מלפני שהולנד נבחר לנשיאות.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

בשעה 15:30 יצאה "הגברת הראשונה" מבית החולים, מלווה במאבטחים של הארמון הנשיאותי. היא יצאה לכיוון אחד ממעונות נשיא צרפת בוורסאי, שם על פי האתר של השבועון "פארי מאץ'" בו כותבת טרייוויילר, היא אמורה לנוח מספר ימים.

ביום חמישי, כמעט שבוע אחרי אשפוזה, הגיע הולנד לבקר את ואלרי טרייוויילר בבית החולים. מקרוביה של טרייוויילר טוענים כי בעצת רופאיה, סירבה לאשר לנשיא להגיע לביקור במועד מוקדם יותר. בתום הביקור החליטו בני הזוג לקחת לעצמם מספר ימים כדי לשקול את המשך דרכם, והם יודיעו בהמשך מהן כוונותיהם.

אין ספק כי גם השער הנוכחי של השבועון הצרפתי לא יוסיף למצב בריאותה של טרייוויילר. בצילום השער הפעם נראים הולנד וגאייה לצד הכותרת: "הם אוהבים זה שנתיים !". השחקנית הצרפתייה, פרודה ואם לשניים, הגישה תביעה על סך 50 אלף אירו נגד "קלוזר" על פגיעה בחייה הפרטיים. המשפט צפוי להתקיים ב-6 במארס.

הצרפתים לקו בהלם גדול אחרי שפתאום גילו כי פרנסואה הולנד נכנס לארמון האליזה, כשגאייה כבר על תקן המאהבת. 

השבועון "קלוזר" חושף כי מדובר במערכת יחסים לכל דבר בין הולנד לגאייה. המועמדת לנשיאות מטעם הסוציאליסטית ב-2007, סגולן רויאל הכירה בין גאייה להולנד מאחר וגאייה, פעילה פוליטית מהשמאל, תמיד העריצה את הולנד. הקשר הרומנטי נוצר, והשבועון מדבר על "אידיליה עם תהפוכות" - קשר עם פרידות והתפייסויות. עוד התפרסם כי קיימת דירת חשק נוספת במערב פאריס, מעבר לזו שנחשפה לפני שבוע.

מתברר כי במספר מקרים הולנד סירב להצטרף לחופשות עם ואלרי בסופי שבוע, מאחר והוא העדיף לבלות עם גאייה. כדוגמה מציין השבועון את חופשתה של ואלרי ביוון בקיץ האחרון, אליה בחר הולנד לא להצטרף, ובמקום נסע למחוז קורז לצפייה בהופעתה של חברתה הזמרת של גאייה. למחרת הולנד וגאייה קונים בשוק המקומי לעיני כל. אבל אף אחד לא חושד. 

אלא שבשלב כלשהו בת הזוג הרשמית התחילה לחשוד. היא הגיעה בתור הגברת הראשונה לפסטיבל קאן, אותו פקדה כמובן גם גאייה. הלחץ של ואלרי עושה את שלו, והולנד וגאייה מחליטים לקחת פסק זמן. אלא שבחודש יוני מצאו הנשיא וגאייה פתרון, והחלו להיפגש בדירה ברחוב סירק, לא רחוק מארמון האליזה. על פי השבועון, מאז נפגשו בדירה לפחות 20 פעמים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...