"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ביידן: "זה רגע היסטורי שאסור לישראל לפספס"
סגן נשיא ארה"ב בביקורו בארץ: "יש החלטות קשות, אך אני מאמין שנתניהו יכול לקבל אותן" • הנשיא פרס: "לפנינו חלון הזדמנויות שאלוהים יודע אם יחזור בעתיד"
נתניהו ורעייתו שרה עם ביידן, אתמול צילום: מתי שטרן / שגרירות ארה"ב בת"א // נתניהו ורעייתו שרה עם ביידן, אתמול

ביידן: "זה רגע היסטורי שאסור לישראל לפספס"

סגן נשיא ארה"ב בביקורו בארץ: "יש החלטות קשות, אך אני מאמין שנתניהו יכול לקבל אותן" • הנשיא פרס: "לפנינו חלון הזדמנויות שאלוהים יודע אם יחזור בעתיד"

שלמה צזנהיורי ילון
, עודכן
צילום: רויטרס

בצל הלווייתו של אריאל שרון ז"ל, נערכה אתמול בישראל שורת פגישות עבודה מדיניות. במוקד הפגישות עמדו, כמובן, התהליך המדיני ואיום הגרעין מאיראן.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

סגן נשיא ארה"ב ג'ו ביידן, שהגיע לארץ כדי לחלוק כבוד אחרון לשרון, נועד אתמול עם ראש הממשלה בנימין נתניהו. השיחה עסקה בנושאי איראן והמו"מ עם הפלשתינים, אך לשכת רה"מ לא מסרה פרטים לאחר מכן, והשניים לא נשאו הצהרות משותפות כמקובל. גם נשיא המדינה שמעון פרס קיים אתמול בערב פגישה מדינית עם ביידן. סגן נשיא ארה"ב אמר בפגישה כי ביטחונה של ישראל "נשען על הסכם מדיני עם הפלשתינים", וכי אובאמה והוא מאמינים ש"ישראל נמצאת ברגע היסטורי, שאותו אסור לפספס. הנשיא אובאמה רצה שאהיה פה, לא רק כדי לחלוק כבוד אחרון לגיבור גדול, אלא לאדם שלדעתי שינה את מדינת ישראל והגן עליה משכנים עוינים, בעלי צבא גדול יותר וחמושים היטב. מזכיר המדינה קרי נחוש למצוא פתרון, ויש החלטות קשות - אך אני מאמין, כמוך, כי ראש הממשלה נתניהו יכול לעשות את זה". הנשיא פרס הסכים עם ביידן, ואמר כי "לפנינו חלון הזדמנויות, שרק אלוהים יודע אם יחזור על עצמו בעתיד".

ביקור אחר שהתקיים אתמול בישראל הוא של שר החוץ הגרמני פרנק־וולטר שטיינמאיר. האחרון, שנפגש עם שר החוץ הישראלי אביגדור ליברמן, הביע תקווה שתושג התקדמות בשיחות המדיניות. "כעת יש להניח את היסודות לפתרון שתי המדינות", אמר, "אנו נפציר בשני הצדדים לא לוותר על הצעת האמריקנים לפעול פה - עם האירופאים - להשגת פתרון".

ליברמן, אגב, ייצא הבוקר לז'נבה, שם ייצג את ממשלת ישראל בטקס קבלתה כחברה מלאה בארגון CERN (הארגון האירופי למחקר גרעיני). הטקס ייערך מחר, ואחריו ייפגש ליברמן עם מנכ"ל הארגון רולף הויר ויבקר במאיץ החלקיקים כדי להתרשם מהפרויקט, שבו לוקחים חלק גם מדענים ישראלים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...