גלקסי S4 // סמסונג גלקסי S4

גלקסי 5 – כבר באפריל

יכלול סורק ביומטרי וכן יושק יחד עם כמה מכשירים נוספים, כולל טאבלטים

סמסונג תשיק באפריל את Galaxy S5, הדור הבא של הטלפונים החכמים, שיכלול כנראה סורק ביומטרי של רשתית העין.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

למכשיר החדש יהיה קישור למיכשור לביש של מכשירים מתקדמים, שפותחו בעקבות השעון Galaxy Gear, שהושק אשתקד. סגן הנשיא לתחום עסקי הניידים, לי יונג הי, אמר בראיון במהלך תערוכת הג'דג'טים CES, כי הטלפון החדש יושק יחד עם כמה מכשירים נוספים, כולל טאבלטים. לדבריו, "כשנשיק את הטלפון החדש, אפשר לצפות גם ליורש של Gear והעיצוב המגושם ישופר גם הוא". באוקטובר רשמה סמסונג פטנט בקוריאה על עיצוב של משקפיים, המציגים מידע מטלפונים חכמים ומאפשרים לקבל ולהוציא שיחות טלפון.

מכירות דגם הדגל של סמסונג, Galaxy S4, הואטו בספטמבר לאחר ההשקה של iPhone 5S, שכלל סורק טביעות אצבע לאבטחת הגישה למכשיר. סורק הרשתית של סמסונג ישולב רק בדגמי היוקרה בקו המוצרים החדש. במהלך תערוכת CES, השיקה סמסונג טאבלט בגודל של 12.2 אינץ' בשם Galaxy Note Pro.

בינתיים נודע, כי מנכ"ל סמסונג ייפגש עם מנכ"ל אפל טים קוק כדי לנסות למצוא פשרה בתביעות ההדדיות על הפרת פטנטים בטלפונים הסלולריים. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...