תזכורת לתאונה הקשה. צילום: משה בן שמחון
הרופאים בבית החולים שיבא קבעו אחר הצהריים את מותה של ילדה בת 11, שנפגעה ביום רביעי שעבר בתאונת דרכים בראשון לציון. בני משפחתה ביקשו לתרום את איבריה להצלת חולים אחרים. מחר היא תובא למנוחות בעיר מגוריה.
רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק
מבית החולים שיבא נמסר: "הילדה בת ה-11, שנפצעה אנושות בשבוע שעבר בתאונה בראשון לציון, נפטרה אחר הצהריים ביחידה לטיפול נמרץ בשיבא. הוריה הסכימו לתרום את איבריה. אחותה בת ה-7 עדיין מאושפזת במצב קשה בבית החולים".

זירת התאונה בראשל"צ. צילום: גיא נתן
הילדה, אחותה ואמה נסעו ברכב המשפחה ברחוב הרצל ביום רביעי שעבר, וכשפנו לרחוב סוקולוב, פגעה ברכבן מונית שירות שהגיעה מרחוב הרצל מכיוון דרום. האם ובנותיה חולצו מהרכב והילדות פונו במצב אנוש וקשה כשהן מורדמות. האם פונתה במצב בינוני. לאחר שפגע ברכב המשיך נהג המונית בנסיעה כ-20 מטרים, פגע ברכב חונה והתהפך. הוא חולץ במצב קל.
למחרת נחקר הנהג וטען כי רכב המשפחה חסם את דרכו והביע צער על פציעת בנות המשפחה. המשטרה בודקת אם מדובר בהיסח דעת מצידו ונסיעה במהירות מופרזת. היא נעזרת בתיעוד חלקי של התאונה כפי שנקלט במצלמות אבטחה של חנות סמוכה ושל הצומת עצמה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו