"נצטרך לנצל את חילופי המאמנים בבית"ר י־ם"
רוני לוי חתם בבית"ר י־ם וכבר רוצה לחזק את הסגל • הערב (20:50) יארחו הירושלמים את מכבי ת"א, כשדוד אמסלם יעמוד על הקווים • במכבי: סימני שאלה בקרב השחקנים בנוגע להרכב, ערן זהבי שהחלים מהפציעה צפוי לפתוח
"זה צריך להיות המשחק שבו ההתקפה שלנו צריכה להיות בשיאה", אמר מאמן מכבי ת"א פאולו סוזה לשחקניו לקראת המשחק הערב מול בית"ר ירושלים, "המפתח למשחק הוא שליטה בקצב, בית"ר משחקים בקצב גבוה", הבהיר המאמן.
רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק
גם אתמול יצאו שחקני מכבי מהאימון המסכם עם סימני שאלה גדולים בנוגע להרכב הפותח. סימן הקריאה היחיד יהיה בקישור ההתקפי, כאשר ערן זהבי, כוכב הקבוצה שהחלים מהפציעה שלו, צפוי לפתוח בחוד ההתקפה. צמד הקשרים האחוריים לצידו עדיין לא ברור, אם כי מסתמן כי מהראן ראדי מקבל עדיפות עליונה על פני השאר.
בהגנה שרן ייני חוזר לסגל אחרי שריצה עונש הרחקה של שני משחקים, והוא מתמודד על מקום בהרכב עם יואב זיו, שתורגל אתמול לפרקים אף באגף שמאל על חשבונו של עומרי בן־הרוש.
"נצטרך לנצל את חילופי המאמנים שם", אמר אתמול שחקן במכבי והוסיף: "בית"ר יכולה להתפוצץ בבית במשחק גדול, זה הולך להיות משחק קשה מהרגיל".
הקשר מושיקו לוגסי שמפגין יכולת מצוינת באימונים, שוב נשאר מחוץ לסגל. חבריו טוענים כי הקשר שעומד לחדש חוזה בקבוצה, זועם על העובדה כי הוא השחקן היחיד שלא מקבל צ'אנס מהמאמן. "מושיקו בטוח לפני כל משחק בחודש האחרון שהוא פותח בהרכב, וכל פעם הוא מגלה שהוא מחוץ לסגל", אמרו שחקנים במכבי.
כ־6,500 צהובים צפויים להגיע לבירה, וההנהלה ביקשה מהאוהדים להתעדכן בשעות תנועת הרכבות למשחק.
לוי: "אתגר גדול עבורי"
אלי טביב החתים את רוני לוי כמאמן הקבוצה עד תום העונה עם אופציה לעונה נוספת, אך בבית"ר הדגישו כי דוד אמסלם ינהל הערב את המשחק החשוב מול מכבי ת"א בטדי, והחל ממחר לוי ייכנס לתפקידו.
לוי צפוי לחזק משמעותית את הסגל הבינוני של הקבוצה, כאשר השמות שעולים על הפרק הם: רוברטו קולאוטי, אנדריי פילאבסקי, עמית בן שושן וחיים מגרלשווילי. לוי, החוזר לקדנציה שנייה בבית"ר, ציין: "אני מאושר לחזור לבית"ר ירושלים, זה מקום שאני אוהב. זהו אתגר גדול עבורי". כזכור, לוי חתם בבית"ר בינואר 2011, אך התפטר כעבור כמה חודשים כדי לאמן את סטיאווה בוקרשט הרומנית, מהלך שעורר זעם רב בקרב הנהלת המועדון. בבית"ר פנו לאפיקים משפטיים כדי לתבוע את לוי על הפרת חוזה, וכך עשו גם מול קבוצתו הרומנית. לוי עזב גם את בוקרשט כעבור זמן קצר, וכעת שב לבית וגן במטרה לחלץ את הירושלמים מהתקופה החלשה שלהם.
בבית"ר מייחסים חשיבות גדולה למשחק, והשאיפה היא לצאת עם תוצאה חיובית והכנסה משמעותית.
לפי האימונים, נראה כי אמסלם יפתח עם אבירם ברוכיאן, אופיר קריאף וברק משה בקישור, בעוד איציק כהן, שיחזור להרכב, יפתח בחלק הקדמי. בית"ר תחסר את איברהים באנגורה, אייס קרים, דור מלול ועומר אצילי הפצועים, ואת שי חדד המוצהב. עשרות מאוהדי הקבוצה הגיעו לבית וגן ביום שישי וביקשו מהשחקנים לעשות מאמץ מיוחד ולהשיג תוצאה טובה.
קרוב ל־25 אלף צופים יגיעו למשחק, כ־20 אלף כבר הבטיחו את מקומם בטדי. הנהלת בית"ר ועיריית ירושלים אירגנו הסעות חינם לטובת אוהדי הקבוצה, שייצאו מחניון הלאום. כ־1,400 מקומות חנייה ללא תשלום הוקצו בחניון שממנו ייצאו ההסעות החל מ־18:00. אוהדי מכבי יחנו בחניון גן החיות ומשם ייצאו בהסעות לטדי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו