"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מינויים בצה"ל: שני מפקדי יחידות מיוחדות ישמשו מפקדי חטיבה

הרמטכ"ל רב־אלוף בני גנץ אישר אתמול שורה של מינויים לקצינים בדרגות אל"מ בצה"ל

,עודכן
צילום: ליאור מזרחי // גנץ

הרמטכ"ל רב־אלוף בני גנץ אישר אתמול שורה של מינויים לקצינים בדרגות אל"מ בצה"ל, הטעונים את אישורו של שר הביטחון משה (בוגי) יעלון.

בין הקצינים שמונו אפשר למצוא גם שני מפקדי יחידות מיוחדות: סא"ל י' ישמש מפקד חטיבה מרחבית באיו"ש ויועלה לדרגת אל"מ; וסא"ל גיא ישמש מפקד חטיבה 55 - חטיבת צנחנים במילואים, ויעלה גם הוא בדרגה.

עוד נקבע אתמול בדיון השיבוצים במטכ"ל כי סא"ל ישראל שומר וסא"ל שי קלפר יועלו לדרגת אל"מ וישמשו מפקדי חטיבות באיו"ש; סא"ל דדו בר כליפא יועלה אף הוא לדרגת אל"מ וימונה למפקד החטיבה הדרומית באוגדת עזה; סא"ל אלון מדנס יועלה לדרגת אל"מ וימונה למפקד החטיבה המרחבית 300 שבגבול ישראל־לבנון; ולמפקד חטיבת החרמון ימונה סא"ל אבינועם סטולוביץ', שגם יועלה בדרגה.

העתיד, במייל שלכם

הירשמו עכשיו לניוזלטר טכנולוגיה, מדע וסביבה של היום

כמו כן, למפקד חטיבת הבקעה ימונה סא"ל אופיר ליביוס, שנפצע קשה ורגלו נקטעה בתקרית בעזה ב־2005, כשהיה סגן מפקד גדוד של חטיבת גולני; סא"ל איציק כהן ימונה למפקד חטיבת הערבה שבגבול ישראל־מצרים; וסא"ל יהודה הכהן ימונה למפקד חטמ"ר אילת שעל גבול ישראל־מצרים. שלושתם יועלו לדרגת אל"מ.

אל"מ אריק חן ימונה לסגן מפקד עוצבת אדום ואל"מ דוד אוברמן ישמש סגן מפקד אוגדת איו"ש. אל"מ אפרים (אפי) דפרין, שנפצע קשה בקרב על הסלוקי במלחמת לבנון השנייה כששימש מפקד גדוד שריון, ימונה לסגן מפקד אוגדה 36.

עוד הוחלט כי סא"ל נרי הורוביץ יועלה בדרגה וימונה למפקד עוצבת "אדירים" של חיל התותחנים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר