לורנס והאצ'רסון מתוך הסרט

שיא "הרעב"?

החלק השני בסידרת "משחקי הרעב" צפוי לשבור שיא הכנסות בסופ"ש הראשון לצאתו

"משחקי הרעב: התלקחות", החלק השני בסידרת הסרטים המבוססת על טרילוגיית רבי המכר לנוער של סוזן קולינס, ממשיך מהנקודה שבה החלק הראשון הסתיים. קטניס אוורדין (זוכת האוסקר ג'ניפר לורנס) ופיטה מלארק (ג'וש האצ'רסון) בני ה־16 יוצאים לסיבוב ניצחון בין מחוזותיה השונים של מדינת פאנם, לאחר שזכו במשחקי הרעב - תחרות גלדיאטורים שנתית שבה נערים ונערות נדרשים לחסל זה את זה.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

למרבה ההפתעה, במהלך המסע מתברר להם כי יהיה עליהם לקחת חלק גם בתחרות הבאה - מהדורה חגיגית וקטלנית במיוחד של משחקי הרעב שתאחד בין המנצחים המפורסמים ביותר מהעבר. מלבד לורנס והאצ'רסון, בסרט מככבים גם וודי הרלסון, לני קרביץ, דונלד סאת'רלנד ופיליפ סימור הופמן. על הבימוי: פרנסיס לורנס ("אני אגדה").

הסרט הראשון בסידרת "משחקי הרעב", שיצא בשנה שעברה, גרף יותר מ־690 מיליון דולר, והיה לתופעה בינלאומית. על פי כל ההערכות, שמתבססות בין השאר על נתוני מכירת הכרטיסים המוקדמת, "התלקחות", שיעלה ביום חמישי הבא גם בישראל, צפוי לגרוף יותר מ־175 מיליון דולר בסוף השבוע הראשון לצאתו, בהשוואה ל־152 מיליון דולר שצבר הסרט הראשון (שיא ההכנסות לסוף שבוע שייך ל"הנוקמים", עם 207 מיליון דולר).

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...