מזל טוב: שפרה קורנפלד ומולי שגב מצפים לילד שני, כך נודע ל"ישראל היום". כידוע, השניים הכירו זמן קצר לאחר סיום העונה הראשונה של "האח הגדול", שבה קורנפלד ניצחה. בתחילת 2011 השניים הביאו לעולם את בתם הבכורה, ובחודש יוני באותה השנה נישאו בניו יורק. כעת הודיעו בני הזוג למקורביהם כי קורנפלד בהריון, שוב. שגב סירב להתייחס לדברים.
רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק
גוב המותגים. לאחר בחירתו כמותג־על בישראל על ידי הקהל הישראלי, נבחר הזמר גידי גוב לקבל גם אות הוקרה מיוחד מטעם ארגון Superbrands הבינלאומי. גוב, המצטרף לרשימה מצומצמת של אנשים שנכנסו בשנים האחרונות לרשימת המותגים, ובהם ראש הממשלה בנימין נתניהו ושלמה ארצי, הודיע שהוא ממריא בשבוע הקרוב לצילומים במרוקו ולא יוכל להשתתף בטקס. בלית ברירה נאלצו בארגון להעניק לזמר את האות בביתו, ועל הדרך גם לצלם ברכה שתוצג בפני בכירי המשק הישראלי שישתתפו באירוע בשבוע הבא.
חוזרים למצעד. במסגרת חודש השידורים המיוחדים של גלגלצ לציון 20 שנה לקיומה, יחזרו מחר שדרני עבר אל המיקרופון, והפעם לטובת מחווה למצעד העשור של שנות ה־90 שסגר את המאה הקודמת. השדרנים שיובילו את המחווה יהיו איש הטלוויזיה שהתחיל את דרכו ברדיו ארז טל, שיגיש עם תמר מרום; לילך ברנע, שתחזור ללחוש בנעימות; רונית כפיר, שתיזהר מפליטות פה, השדרן הוותיק עומרי רונן; ונעמי רביע שעדיין מגישה בתחנה.
למקרה שאתם לא מסוגלים להתאפק, נרענן את זיכרונכם ונספר שבעשור ההוא מדונה קטפה את תואר זמרת העשור, ג'ורג' מייקל היה זמר העשור, U2 היו ההרכב המצליח, ושלא תגידו שלא הזהרנו - השיר הגרוע ביותר היה "מקרנה", שבקלות היה קוטף את תואר השיר הגרוע של המאה.
פנינה רוצה לנהוג. אם במקרה ראיתם את פנינה רוזנבלום פעמיים השבוע במכללת רמת גן, דעו שהיא לא הגיעה כדי להשלים את התואר, אלא לעשות קורס נהיגה נכונה בעקבות ריבוי נקודות על עבירות ישנות.
רוזנבלום, כמה טעויות היו לך במבחן?
"אני עוד לא יודעת אם עברתי, אבל זה מעצבן כי אני עם נהג כבר יותר מחמש שנים. אני מקווה שסיימתי עם זה".
מוני חוזר לחינוכית. אחרי שגילם אינספור דמויות בתוכנית האהובה "זהו זה", ששודרה במשך שנים בטלוויזיה החינוכית, חוזר מוני מושונוב למסדרונות החינוכית, והפעם בתפקיד מגיש תוכנית קומית לילדים. מושונוב יגלם דמות ששמה שרגא, הכותב בלוג יומי מצולם אשר עוסק באישים חשובים שתרומתם למדע, לאמנות, לתרבות, לרפואה, לחברה ולפוליטיקה היתה חשובה ופורצת דרך, ולא, אנחנו לא מתכוונים לנינט טייב.
הפסקת סיגריה. ביום שני בערב הגיעו כוכב "מחוברים" ליאור דיין ואשתו להשקת חנות הפופ־אפ של מעצב־העל מארק ג'ייקובס בקניון רמת אביב. בעיצומה של ההשקה הודיע דיין ג'וניור שהוא יוצא להפסקת סיגריה מחוץ לחנות, אבל כשיצא נזכר שהוא בתוך קניון שחל בו איסור עישון, והוא נאלץ להתאפק עד לסיום הערב.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו