"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
המפגע הבודד מקבל את הלגיטימציה ברחוב הפלשתיני
דעה: המו"מ השקרי שמנהלת הרשות הפלשתינית מעודדת את הטרוריסטים • גם ההסתה באמצעי התקשורת גורמת לתסיסה ברחוב
הפגנות ברשות הפלשתינית כנגד ישראל, ארכיון // הפגנות ברשות הפלשתינית כנגד ישראל, ארכיון

המפגע הבודד מקבל את הלגיטימציה ברחוב הפלשתיני

דעה: המו"מ השקרי שמנהלת הרשות הפלשתינית מעודדת את הטרוריסטים • גם ההסתה באמצעי התקשורת גורמת לתסיסה ברחוב

, עודכן
מגישה: דניאל רוט, צילום: דורון פרסאוד, ארכיון: רויטרס, אלפרד בוכריס, איפור: מירב דרזי-מאירי, הלבשה: מנגו, במאי: רן מידן

הפיגוע היום בעפולה, בו נרצח החייל עדן אטיאס, הוא חלק מרצף מסוכן של אירועים. בהסתכלות לאחור, ניתן לראות שתמיד כוחות הביטחון הישראלים חיפשו את התארגנות הטרור, אבל בהשארת הרשות הפלשתינית שמנהלת איתנו מו"מ שקרי וחסר תוחלת – שומעים הבודדים את הקולות ומבצעים את הרציחות האלה.

רוצים לקבל עדכוני חדשות שוטפים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

המעשים המתועבים הללו מקבלים לגיטימציה ברחוב הפלשתיני. שוב, חרף העובדה שלכאורה מתנהל מו"מ ודיון מדיני בין הרשות לבין ישראל.

למעשה, בתוך הרשות מדברים בשני לשונות. אמנם יש מו"מ אבל גם הציבור הפלשתיני יודע שהכל זיוף. לכך מצטרפת ההסתה במסגדים ובאמצעי התקשורת, שמעודדים את המפגעים הבודדים ועושים אידיאליזציה לאסירים, הכלואים והמשוחררים כאחד.

אסכם בצעד קונקרטי בו יש לנקוט באירוע מסוג זה, שאמור להסתיים אחרת. אין טעם לכלוא את המחבלים שנתפסים בשעת מעשה. משפחתו תקבל בונוסים כלכליים ובסופו של יום הוא ישוחרר כגיבור תהילה. את הדבר הזה – יש להפסיק.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...