"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מכבי ת"א חוזרת למקומה הטבעי

אחרי החגיגה מול פרנקפורט בליגה האירופית, מכבי ת"א תעלה הערב למפגש קל על הנייר מול מכבי פ"ת כדי לשוב למקום הראשון • החלוץ עומר גולן צפוי לפתוח בהרכב של משה סיני כבלם

, עודכן
צילום: אלן שיבר // זהבי ויצחקי

מכבי ת"א תארח הערב בבלומפילד את מכבי פ"ת, שניצחון יחזיר אותה למקום הראשון בטבלה על חשבונה של הפועל ב"ש.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

"אנחנו מתעסקים בנו ולא בב"ש", אמר אתמול המאמן פאולו סוזה, שהתייחס גם לספיחים שאחרי הניצחון על פרנקפורט: "כשמנצחים קבוצה בסדר גודל כזה זה משמח את כל הכדורגל הישראלי. מצד שני היתה לנו בעיה בשבוע שעבר עם התוצאה בליגה, ונעשה הכל כדי לנצח את פ"ת".

בסביבתו של ערן זהבי הכחישו כי קיבל פנייה מהנהלת המועדון כדי לבטל או להגדיל את סעיף היציאה לאירופה בסוף השנה בתמורה לשדרוג כספי.

גל אלברמן ומהראן ראדי צפויים לחזור להרכב. גאל מרגוליס המאכזב צפוי להמשיך באגף ימין.

מאמן מכבי פ"ת משה סיני החליט באימון המסכם אתמול כי הקפטן והחלוץ עומר גולן ישחק בעמדת הבלם. סיני יפתח עם דור אלו ושמוליק מלול, צמד המגינים הצעירים, בתקווה שיתמודדו עם הלחץ הצפוי. אלרואי כהן, פדרו גלבאן ורועי דיין יוצבו בחלק ההתקפי.

דמאיו נגד הפועל ת"א

יממה לאחר התיקו 2:2 בין הפועל ת"א לבני יהודה, החלה מלחמת גרסאות בין שני המועדונים בעקבות מקרי שבירת הכיסאות בשער 7. בשורות הפועל באו בטענות להנהלת הכתומים ואמרו: "פנינו לפני המשחק למנכ"ל משה דמאיו ולדוברת מאיה דמאיו בבקשה שלא להושיב את האוהדים בשער 7 אלא בשער 5. לצערנו, הם סירבו בטענה שהמאמן דרור קשטן גרס כי זה יפגע בספורטיביות, ויגרום לעליית המתח בין הקהל לדמאיו".

משה דמאיו אמר: "אף אחד לא פנה אלי מהפועל לפני המשחק. זה שקר וכזב, לא היה ולא נברא".

בהפועל התעקשו: "חשב הקבוצה יניב משולם שוחח עם דמאיו ביום חמישי. אנחנו מוכנים ללכת לבדיקת פוליגרף בעניין הזה".

מאיה דמאיו: "התקשר אלי בחור שהזדהה כאוהד הפועל והסברתי את השיקולים שלנו. כל העניין עם קשטן הוא שקר מוחלט, והוא כלל לא היה קשור לרגע בהחלטה בעניין היציעים".

לעומת ההערכה כי נשברו 150 כיסאות, בבדיקה שנעשתה עלה כי "רק" 45 כיסאות נשברו. הפועל תועמד לדין וצפויה לספוג קנס של 15 אלף שקלים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר