"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

המשטרה עצרה את ראש ארגון הפשע שלום דומרני

ראש ארגון הפשיעה בדרום נעצר עם 7 מאנשיו • הם יובאו להארכת מעצר מחר • השר לביטחון הפנים: "המקרים חמורים מאוד, צריך לטפל במשפחות הפשע"

,עודכן
שלום דומרני (ארכיון). צילום: צילום: יהושע יוסף

המשטרה עצרה את ראש ארגון הפשיעה בדרום שלום דומרני ושבעה מאנשיו.נגד דומרני ואנשיו התנהלה בחודשים האחרונים בלהב 433 חקירה בשיתוף פרקליטות מחוז דרום, שעיניינה חשד לכך שסחטו באיומים מספר אנשים בעיר נתיבות.

רוצים לקבל עדכוני חדשות שוטפים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

הערב עצרה היחידה שבעה חשודים המזוהים עם פעילות ארגון הפשיעה במעורבות בפרשה וכן ערכה חיפושים בבתיהם.בהתאם להתפתחות החקירה יובאו החשודים המרכזיים להארכת מעצרם בבימ״ש השלום בראשל״צ מחר בשעות הצהריים.

"אני מאד מוטרד", אמר השר לביטחון הפנים יצחק אהרונוביץ' בריאיון לערוץ 2, בהתייחס לארגוני הפשע, החיסולים וניסיונות החיסול בתקופה האחרונה. "צריך להמשיך לעבוד ולטפל באותם ארגונים. אני אומר שהמקרים הם חמורים מאד, גם באשקלון וגם בתל אביב, אני הייתי שם. לא יעלה על הדעת שיפגעו באדם שעובד במערכת אכיפת החוק", אמר השר.

לדבריו, "עשרות שוטרים נמצאים תחת איום. משפחתי מאוימת כבר ארבע שנים. אני לא מאושר מזה וצריך להמשיך לטפל בזה, זו חובתה של משטרת ישראל לטפל באותם ארגונים ולהוריד את רמת האיומים. 400 איש מאותם ארגונים נמצאים בבתי הסוהר. יש לנו מעצרים וסיכולים. סוכלנו מספר אירועים קשים מאד. לגבי המקרים האחרונים ההנחיות ברורות, המערכת כולה דרוכה ועושה את המרב".

עוד אמר השר אהרונוביץ', כי המקרה האחרון של ניסיון חיסול הפרקליט יפוענח ואותו ארגון יטופל. "במלחמה שמים את כל הכלים, ישנם כלים שדרשתי – תוספות של הכנסה לאפשר למשטרת ישראל מעצרים מנהליים. דוגמה של מעצר מנהלי שאני דורש לבצע אותו".

[image gallery]

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר