"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הבחירות בפתח תקווה: מחמישה ייצא אחד

ראש העירייה אורי אוהד מוביל בסקרים • מנגד מעריכים כי ייתכן סיבוב שני בינו לבין סגנו וחבר המועצה איציק ברוורמן

,עודכן
ברוורמן ואוהד // ברוורמן ואוהד

פתח תקווה, שהתאפיינה בעבר כעיר אפורה, היא כיום העיר החמישית בגודלה עם אוכלוסייה צעירה ומתהדרת בבתי חולים גדולים ובמתחמי היי־טק ותעשייה שהצמיחו מקומות בילוי הסמוכים לאיצטדיון הכדורגל. על התפקיד לעמוד בראשה יתמודדו מחרתיים חמישה מועמדים: ראש העירייה אורי אוהד, יגאל דני סויסה, רמי גרינברג, חיים בשארי ואיציק ברוורמן.

ההערכה האחרונה היא כי אוהד (43) - שקיבל את תפקידו בינואר השנה עם פרישתו המוקדמת של ראש העירייה הקודם איציק אוחיון ונהנה מתמיכת הבית היהודי, ש"ס ויהדות התורה - יזכה בבחירות. הערכה אחרת היא כי ייתכן סיבוב שני בין אוהד לברוורמן (55), עו"ד במקצועו, שהיה סגן ראש עירייה בקדנציה האחרונה וחבר מועצת העיר.

מאז כניסתו לתפקיד חולל אוהד מהפכה, בעיקר ברחובות העיר ובכל הקשור לתגבור מערך הסיור העירוני ובלימת כרישי הנדל"ן. הוא מבטיח לבוחריו כי יפעל למען "שימור מרקם היחסים החם שבין הציבור הדתי לציבור החילוני בעיר וחיזוק מנועי הצמיחה של העיר".

גרינברג (35) המתמודד מטעם הליכוד ועו"ד במקצועו, גם מתחזק לאחרונה. הוא שירת כקצין ביחידת דובדבן וכן במשטרה. "אעשה הכל על מנת להביא את העיר למקום שלו היא ראויה: עיר שתשמש מקור לגאווה בכל התחומים לכל ערי ישראל", מצהיר גרינברג.

ובינתיים, מתרבים מעשי האלימות. בימים האחרונים השחיתו רעולי פנים את מכוניתו של פעיל במטה אוהד, פעיל של אחת הסיעות הותקף, וסגן ראש העיר איתי שונשיין הותקף על ידי שבעה פעילים מרשימה אחרת.

פתח תקווה || תעודת זהות

שנת הפיכתה לעיר:1937

מספר תושבים:כ-236,000

צפיפות אוכלוסין:כ-5,902 לקמ"ר

ועוד נתון מעניין:בשנים האחרונות הפכה העיר ליעד הגירה, בזכות מתחמי ההיי-טק שבתחומה

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר