"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חופשה כפויה לנשיאת ארגנטינה
דווקא במהלך קמפיין לבחירות בקונגרס: בראשה של כריסטינה דה־קירשנר התגלה דימום מוחי
צילום: GettyImages // דה־קירשנר. מועד פוליטי רגיש

חופשה כפויה לנשיאת ארגנטינה

דווקא במהלך קמפיין לבחירות בקונגרס: בראשה של כריסטינה דה־קירשנר התגלה דימום מוחי

אלי לאוןסוכנויות הידיעות
, עודכן

נשיאת ארגנטינה כריסטינה פרננדס דה־קירשנר יצאה לחופשת מחלה כפויה אחרי שרופאיה איתרו בראשה דימום מוחי.

דה־קירשנר אושפזה שלשום בבית חולים בבירה בואנוס איירס. לדבריו של אלפרדו סקוסימארו, דוברה של הנשיאה, לפני כחודשיים, ב־12 באוגוסט, היא עברה "טראומה בגולגלתה", וככל הנראה יש קשר בין האירועים. עם זאת, הדובר לא מסר פירוט לגבי הפגיעה. סקוסימארו ציין כי בשבת הגיעה דה־קירשנר לביה"ח בעקבות קצב לב לא סדיר וכאבי ראש, והצוות הרפואי החליט לבדוק שוב את ראשה.

בעקבות ההחלטה לצאת לחופשה שתכלול גם טיפולים רפואיים, סגן הנשיא, אמאדו בודו, הפסיק את ביקורו בפאריס לנוכח האפשרות שייטול זמנית את סמכויות הנשיאות. החופשה הכפויה חלה במועד פוליטי רגיש, שכן בסוף החודש יתקיימו בחירות שיכריעו את השליטה בקונגרס הארגנטיני.

את הדימום המוחי שממנו סובלת דה־קירשנר הגדירו הרופאים "כרוני" ולא "חריף". עובדה זו מעידה על כך שהדימום נמשך זמן מה. נוסף על כך, ההחלטה לשחררה לביתה מעידה ככל הנראה על כך שרמת הדימום הנמוכה אינה מאפשרת ניתוח בשלב זה. עם זאת, דימום מוחי מסוג זה אינו מרפא את עצמו ומחייב במקרים רבים ניתוח.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...