האתר של NASA

פריצה לא מתוחכמת

זקוקים לשיעור באנגלית? • האקרים ברזילאים רצו לפרוץ לאתר סוכנות הביון האמריקנית NSA • במקום זה הם דרשו "הפסיקו לרגל אחרינו" - באתר של NASA

האקרים ברזילאים התבלבלו בשבוע שעבר בין האתר של סוכנות המודיעין האמריקנית NSA לאתר של NASA, והחדירו לאתר של סוכנות החלל מסרים הדורשים ממנה להפסיק לרגל.

ההאקרים הצליחו לשתול מסרים ובהם "הפסיקו לרגל אחרינו" ו"אובאמה חסר לב". מסרים אחרים קראו לנשיא ארה"ב שלא לתקוף את סוריה.

לאחרונה פורסם כי בין האנשים ש־NSA עקב אחריהם היתה גם נשיאת ברזיל, דילמה רוסף, שהדואר האלקטרוני שלה "יורט" על ידי הסוכנות. 

בנאס"א אישרו שהמסרים הללו אכן הושתלו באתרים, אבל לדבריהם לא נפגע מידע מאובטח. "בשום מקרה לא נפגעו האתרים המרכזיים של הסוכנות", אמר דובר נאס"א, אלארד בוטל, "אנו בודקים את האתרים שנפגעו ומחזירים אותם לתפקוד מלא".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...