עוד פליסיאן מואשם: ניסה לקנות נשק כדי לנקום

הותר לפרסום: כתב אישום הוגש נגד בני פליסיאן בגין ניסיון לרכוש אקדח מעד המדינה בתיק הברנוער, כדי לנקום באדם בו חשד שהצית את מכוניתו • אחיו חגי נאשם ברצח בברנוער

צילום: קוקו (ארכיון) // בנימין פליסיאן

משפחה מסובכת בכתבי אישום: בית המשפט המחוזי בתל אביב התיר הבוקר (רביעי) לפרסם כי בני פליסיאן, אחיו של חגי פליסיאן הנאשם במעשי הרצח בתיק מועדון הברנוער, מואשם שניסה לרכוש אקדח מעד מדינה בתיק הברנוער כדי לנקום באדם שהיה חשוד בעיניו כי הצית את מכוניתו.

תיק החקירה נגד בני פליסיאן, ובעקבותיו הגשת כתב האישום נגדו באחרונה, נחשף בעקבות חקירת פרשת הברנוער ואין לו קשר אם האירועים המוזכרים בתיקי הרצח. העבירה המיוחסת לנאשם היא "ניסיון שידול לעסקה אחרת בנשק".

לטענת התביעה ניסה הנאשם לשדל את עד המדינה לספק לו אקדח בשתי הזדמנויות במהלך חודש מאי השנה כאשר אמר לו, בין היתר, "אני רוצה דם. לעשות אותו נכה לכל החיים".

במקביל לחשיפת שמו החליט הבוקר בית המשפט כי בני פליסיאן יהיה נתון במעצר בית מוחלט. בהחלטתו קבע השופט חאלד כבוב, כי מתמלילי האזנות הסתר הראיות שהציגה התביעה עולה כי הנאשם נשמע "שהוא אינו נרתע לעשות כל מעשה כדי להשיג את יעד. מדובר בעבירה חמורה מאוד שאילולא היתה נמנעת קשה היה לדעת מה היה קורה", קבע השופט. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר