"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

זה שהולך וזה שבא

לאנרי קהינדה צפוי להיות מושאל להכח עמידר, כדי שמכבי ת"א תוכל להתחזק בזר משמעותי יותר להמשך דרכה במוקדמות ליגת האלופות • למרות ההתלבטויות, חלוצה המצרי של פ.צ באזל, מוחמד סלאח, יגיע למשחק מול הצהובים בישראל בתחילת אוגוסט

, עודכן
צילום: האתר הרשמי של מכבי ת"א // קהינדה. מפנה מקום

מכבי ת"א עומדת להשאיל את חלוצה הניגרי בן ה־19, לאנרי קהינדה, כדי לפנות מקום לזר איכותי יותר, כחלק מההתחזקות הנדרשת להמשך דרכה במוקדמות ליגת האלופות. קהינדה צפוי לעבור להכח עמידר מהליגה הלאומית, אחרי שהתאכזב כי לא נכלל בסגל הקבוצה למשחק הראשון מול גיורי בשבוע שעבר. מכבי אישרה שאכן יש מגעים בין קהינדה להכח, אך גם שהעיסקה טרם נחתמה.

כעת נשאר פאולו סוזה עם חלוץ רחבה אחד, ראדה פריצה, אך כאמור התכנון של המאמן ושל המנג'ר יורדי קרויף הוא להביא זר ברמה גבוהה יותר כתחליף, אולי כבר למפגש הכפול הצפוי עם פ.צ באזל. בינתיים מי שייהנה מהשאלתו המתקרבת של קהינדה הוא מואנס דאבור, שמחלים מפציעה, ועד עתה לא הובא בחשבון על ידי הצוות המקצועי ונדחק הצידה. בסביבתו של השחקן אמרו: "מואנס שחקן ענק שחוזר מפציעה וזה לא פשוט. הוא החלים ועכשיו הוא עובד קשה כדי לחזור ל־100 אחוזים. הוא כבר הוכיח בשנה שעברה שהוא יכול להגיע רחוק".

למרות שהצהובים מנסים להתמקד רק במשחק הגומלין מחר מול גיורי, שחקן ספציפי בבאזל כבר מעורר עניין, הקיצוני הנפלא של הקבוצה השוויצרית, מוחמד סלאח. בשורה התחתונה, אם מכבי לא תופתע מחר, המצרי יגיע לישראל למשחק במסגרת הסיבוב השלישי במוקדמות ליגת האלופות.

סלאח, רק בן 21, וכבר מככב בפנקסים של הסקאוטים מהמועדונים הגדולים באירופה. הוא עשה צחוק מהגנת טוטנהאם ברבע גמר הליגה האירופית, והצטיין באותה מסגרת גם מול צ'לסי וזניט. הוא שחקן איכותי מדי מכדי שמאמן באזל, מוראט יאקין, יסכים לוותר עליו במשחק כל כך קריטי.

סלאח, שצייץ בטוויטר לאחר ההגרלה את המילה "ישראל", זכה לעשרות תגובות, שחלקן קראו לו להחרים את את המשחק, וחלקן קראו לו: "תנצח את הציונים". שחקנה המצרי השני של באזל, מוחמד אל־נני, לא התייחס להגרלה וליריבה הישראלית.

אגב, לפני 19 שנים, כשפגשה מכבי את ורדר ברמן בגביע אופ"א, הגיע ארצה עם הקבוצה הגרמנית מגן נבחרת מצרים האני ראמזי.

אתמול במחזור השני בשווייץ באזל חילצה 1:1 מול יריבתה הגדולה גראסהופרס. במשחק נוסף, אבי ריקן השלים 90 דקות ב־0:0 של פ.צ ציריך מול סיון.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר