"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נעצר חשוד באיומים על מרב מיכאלי

תושב ראשל"צ שמואשם בהפניית איומים נגד ח"כ אלי אבידר נעצר בחשד ששלח הודעה מאיימת לח"כ מרב מיכאלי ברשת • הוא שוחרר למעצר בית והחקירה נמשכת

,עודכן
השרה מיכאלי, צילום: אורן בן חקון

מואשם שהפנה באיומים נגד ח"כ אבידר וחשוד שאיים על ח"כ מיכאלי.תושב ראשון לציון, בן 48, נעצר במהלך סוף השבוע האחרון בחשד ששלח הודעה מאיימת לח"כ מרב מיכאליברשת. נגד אותו אדם הוגש בשבוע שעבר כתב אישום על איומים שהפנה כלפיח"כ אלי אבידר.

במשטרה ציינו כי בעקבות האיומים על ח"כ מיכאלי, החשוד נלקח לחקירה בתחנת ראשון לציון. "הוא הובא ביום שישי לדיון בעניינו בבית משפט השלום בפתח תקווה, שבסיומו שוחרר למעצר בית בן ארבעה ימים. החקירה בעניינו נמשכת", נמסר מהמשטרה.

בכתב האישום שהוגש נגד אותו אדם צוין כי הוא לשלוח הודעות פרטיות לעמוד העסקי של ח"כ אבידר בשני מועדים שונים, ובהן כתב: "אתה צריך כדור בראש דחוף".

אבידר טען בפני קצין הכנסת כי בהודעות אחרות שקיבל דרך דף הפייסבוק שלו, איחלו לו אזרחים, בין היתר, "שיתוק בגוף" ו"מוות בייסורים קשים", ואף כתבו: "תישרף באש הגיהינום".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר