"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תקיפת הצעירים ביפו: חשוד נוסף נעצר

תושב לוד בן 17 נעצר והובא לחקירה בחשד למעורבות בקטטה שפרצה על רקע להט"בי במוצ"ש האחרון • השבוע אותר חשוד אחר בתקיפה • החקירה נמשכת

,עודכן
צילום: Getty Images - אילוסטרציה // מחר יובא החשוד השני לדיון בהארכת מעצרו

נעצר חשוד נוסף בתקיפת שני הצעירים בנמל יפו במוצ"ש האחרון על רקע להט"בי. החשוד, בן 17 מלוד, אותר היום (רביעי) בעיר טייבה בעקבות חקירה מאומצת והובא לחקירה בתחנת משטרת יפו.

מהמשטרה נמסר כי "החשוד נחקר ומחר יובא לדיון בבקשה להארכת מעצרו בבית המשפט לנוער בבת ים". אתמול דווח כי נעצר חשוד אחר, בן 16, גם הוא תושב לוד. מעצרו הוארך בשלושה ימים. במשטרה ציינו כי החקירה נמשכת.

התקיפה המדוברת אירעה בשעות הערב ביום שבת האחרון, אז התקבל דיווח על קטטה באזור הנמל, שבה היו מעורבים כמה בני אדם. המשטרה הגיעה למקום ופתחה מיד בחקירה, שבמהלכה הגיעו לידיה חומרי תיעוד קשים מהקטטה שאף הופצו ברחבי הרשת.

עוד בנושא:

• יפו: נערים הותקפו על רקע להטב"י

• זינוק של 36% באלימות נגד להט"ב

• דגל להט"ב הורד מהקונסוליה האמריקנית

• ת"א בראש מדד היחס לקהילת הלהט"ב

ח"כ עופר כסיף מהרשימה המשותפת הגיב לאירוע וכתב בטוויטר: "התקיפה ההומופובית בנמל יפו היא אירוע מחריד שאסור לעבור עליו בשתיקה, ואני מצפה שהתוקפים יטופלו כמבצעי פשע שנאה לכל דבר. רק השבוע ציינו 11 שנים לפיגוע בבר-נוער וחמש שנים לרצח שירה בנקי במצעד הגאווה בירושלים - וההסתה נגד להט"בים לא רק נמשכת אלא גוברת. שנאה הומופובית היא מכוערת ומסוכנת כמו כל גזענות אחרת".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר