"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תיאטרון לילדים: "מר זוטא ועץ התפוחים"

צפו בהצגה המוזיקלית על פי ספרה של אורית רז

,עודכן
מתוך "מר זוטא ועץ התפוחים" // צילום מסך

משרד התרבות והספורט, "ישראל היום", מרכז ענב לתרבות ועיריית תל אביב יפו, גאים להציג את פרויקט "ישראל מחוברת" – לוח שידורים מקוון לימי הקורונה עם תכנים איכותיים לכל המשפחה. בין שלל התוכניות: סיפורים לילדים, הקראות למבוגרים, הופעות חיות של מיטב האמנים ועוד. לוח השידורים מתעדכן מדי יוםכאן.

והפעם: בכפר מוזיקלי, מלא בקסם וצבעים, שוכנים להם גמדים חרוצים. תוכלו למצוא גינת פרחים קסומה של הגמדה החרוצה קטינא, לידה שוכנת גינת הירקות הזוהרים של הגמדה החרוצה זעירה. ממולן ישנה גינה מוסיקלית ומיוחדת, מלאה בתווים וכלי נגינה של הגמדה תווינה. ישנה גם גינה שונה, היא לעומת השאר יבשה וצהובה, במרכזה עומד לו עץ יבש ומכוער. אילן אילנסקי שמו, הוא העץ בגינה של זוטא. זוטא הוא גמד שמעדיף לנצל את היום בשינה, נמנומים ומנוחה. הכל משתנה כשבוקר אחד זוטא מתעורר רעב במיוחד, לנגד עיניו קטינא וזעירה חולקות ארוחת בוקר מהשפע שהצמיחו בגינותיהן. זוטא נשאר רעב ותוהה לעצמו למה יש דווקא לו גינה כזאת יבשה עם עץ יבש ומכוער שלא מצמיח כלום ושום דבר.

סלבס מתלוננים על בידוד באחוזות פאר

טלנובלה: "בית הנייר" בלתי ניתנת לצפייה

אלימות בוטה ברשת כלפי זוכת "האח הגדול"

הראפרים תרמו מאה אלף מסכות לאסירים

ישראל מחוברת: תרבות מקוונת לימי הקורונה

מאנה וצ'רוואני בדרך לבית המשפט?

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר