"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סיני: צבא מצרים חיסל 14 מחבלי דאעש

כוחות הביטחון תקפו גורמי טרור לאחר ששמונה שוטרים נהרגו במתקפה באל-עריש אתמול • חילופי אש עזים בין המחבלים ללוחמי הצבא בכמה מוקדים

,עודכן
חיילים מצרים בחצי האי סיני, צילום: AP

24 שעות בלבד לאחר הפיגוע של דאעש באל-עריש, שהוביל למותם של שמונה שוטרים בתחנת בידוק בבירת מחוז צפון סיני, הגיע הנקמה.

כוחות הביטחון המצריים פתחו בפעולה הבוקר (חמישי) נגד מחוז סיני של דאעש, במסגרתה חוסלו 14 טרוריסטים. בד בבד, מתנהל מצוד אחר חמושים נוספים שנמלטו. "נתיב הבריחה של התוקפים אתמול הוביל אותנו למחבוא של החמושים במגרש ריק", סיפרו משרד הפנים המצרי.

עוד בנושא:

הרוגים בהתקפת טרור בסיני

הישראלים חזרו אל סיני, והפעם כדי להישאר

הישראלים כובשים את סיני: "הכל נראה רגוע, מה כבר יכול להיות?"

אזהרת מסע ליוצאים לסיני: "רמת האיום החמורה ביותר"

עם תחילת המצור על המגרש הריק - בו שהו החמושים - החלו חילופי האש העזים שהובילו למות 14 חברי דאעש. במסגרת הסריקה במבנה נמצאו 14 רובים, שלושה מטעני חבלה ושתי חגורות נפץ.

סרטון שצילמו מחבלי דאעש בתוך מוצב של הצבא המצרי // צילום: רויטרס

בתוך כך, קצין משטרה מצרי חשף בפני סוכנות הידיעות אי.אף.פי מידע דרמטי חדש לגבי המתקפה של דאעש באל-עריש אתמול. "הם חטפו טנק במהלך המתקפה ונאלצנו להשתמש במטוס כדי להפציץ אותו", סיפר הקצין. הפיגוע האופייני, שהתרחש במהלך עיד אל-פיטר, מהווה נקודה נוספת בעימות ישיר של יותר משנה בין כוחות הביטחון המצריים לבין מחוז סיני של דאעש.

מאז ההפיכה במצרים נגד חוסני מובארכ ב-2011 עשו אנצאר בית אל-מקדס, שהפכו למחוז סיני של דאעש ב-2014, בצפון מערב חצי האי כבשלהם. בפברואר 2018, הכריז צבא מצרים על מבצע כולל נגד חמושים במדינה, ובפרט בצפון סיני. מאז תחילת המבצע, שעדיין מתקיים, נהרגו 665 חמושים ו-50 חיילים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר