"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

המיליארדר שילם את שכר הלימוד של הסטודנטים

בוגרי קולג' בארה"ב שהגיעו לטקס סיום הלימודים קיבלו מתנה נדירה מהמיליארדר והפילנטרופ רוברט סמית - הנחשב לאפרו-אמריקני העשיר ביותר בארה"ב

,עודכן
המיליארד רוברט סמית // צילום: אי.פי

לבשורה הזו לא ציפו 400 בוגרי קולג' מורהאוס שבאטלנטה: בטקס הסיום החגיגי לרגל חלוקת התארים עלה לבימה המליארדר והפילנטרופ רוברט סמית, שהודיע כי ישלם את שכר הלימוד שלהם במלואו. בארה"ב נאלצים סטודנטים רבים לקחת הלווואות של עשרות אלפי דולרים לתשלוםשכר הלימודהיקר במוסדות ההשכלה האקדמית - ולכן התרומה של סמית, בשווי 40 מיליון דולר, חוסכת עבורם כסף רב.

סמית, שהגיע לאירוע על מנת לקבל תואר דוקטור לשם כבוד, העניק לקולג' גם 1.5 מיליון דולר שמיועדים למלגות ופיתוח של פארק חדש בקמפוס.

סמית הוא היו"ר והמנכ"ל של קרן ההשקעות ויסטה פרטנרס המתמחה בחברות תוכנה. סמית, לשעבר מהנדס כימיה ומנהל השקעות בבנקים, נחשב לאפרו האמריקני העשיר בארה"ב ועקף בדירוג את אשת התקשורת אופרה וינפרי. סמית דורג השנה במקום 355 בדירוג האנשים העשירים בעולם של פורבס 2019 - הונו מוערך של 5 מיליארד דולר.

בוגרי הקולג' התרגשו מאוד מהמחווה של סמית. אחד מהם אמר: "אבא שלי יוכל לפרוש בקרוב לפנסיה, כי לא יצטרך לסייע לי לממן את הלימודים. לא האמנתי. אני כל כך שמח".

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר