"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מי התנשק ומי לא? כך חגגו הסלבס שלנו

מי ניצל את החגיגה לצדקה? מי סגר שנה בסטייל? מי חגג במסיבת פאר בהרצליה? ומי נאלץ לעבוד ולוותר על נשיקה? • הסלבס חוגגים, אנחנו מדווחים

,עודכן
צילום: קוקו // סטטיק ובן-אל

כל המוזיקאים אצל שגיא:מסיבת הסילבסטר של איש העסקים טדי שגיא סיפקה מפגש של כלאנשי המוזיקה של השנה: עומר אדם, עדן בן זקן וזוכת האירוויזיוןנטע ברזילי. המסיבה התקיימה בביתו של שגיא בהרצליה למוזמנים בלבד. עוד קודם הופיע אדם במופע ענק מול אלפי מחזיקי כרטיס האשראי של "ויקטורי" בהיכל מנורה, שם אירח אתנינט טייב.


חגגה במסיבה אקסקלוסיבית. נטע ברזילי

סטטיק ובן-אל בלי נשיקה:באותו הזמן בצד השני של העיר,סטטיק ובן-אל תבוריהרימו בערב הסילבסטר ל-‭1,000 ‬ האורחים של חברת HP במסיבה סגורה שהתקיימה בגני התערוכה בתל אביב. השניים הגיעו לאירוע לאחר חצות, מה שהותיר כנראה את בנות הזוג שלהם בלי נשיקת חצות המפורסמת.


ויתרו על נשיקה. סטטיק ובן-אל תבורי

סגרו שנה בסטייל:לא רחוק משם התקיימה מסיבה של טרגט ספיריט שמשכה אליה הרבה מאוד אנשי עסקים ופרסומאים שבאו לסגור את 2018 עם ברי סחרוף, התקווה 6 ודי.ג'יי סולומון.

פתיחת שנה בתרומה:ויש גם מי שפתח את השנה החדשה במופע התרמה לחיילים ללא עורף משפחתי. מי שעומדת מאחורי היוזמה היא דרורית ניצני ועל החלק האמנותי הופקדו רמי קלינשטיין, עילי בוטנר וילדי החוץ וים רפאלי.

בספלוב בהיריון:אדל בספלוב ובעלה מאץ' פתחו את השנה החדשה בבשורה המשמחת ביותר: היריון. בספלוב העלתה תמונה של הבטן שלה והוסיפה את הכיתוב: "אנחנו מחכים לך". גם אנחנו!


View this post on Instagram

A post shared by Adel Abed Bespalov (@adelbespalov)on

Dec 31, 2018 at 2:00pm PST

• ערה? הפוסט שאיחד את כל העם

• "באסה סבבה": השיר החדש של נטע

• חדש: הקליפ החושפני של אברהם טל

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר