"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

האלבום הגרוע ביותר לשנת 2018

לא רבים יופתעו מהבחירה באלבום זה כפרויקט הפופ הכי מאכזב של השנה החולפת, אך בהתחשב בשם הענק שעומד מאחוריו, בהחלט יש מקום לחשבון נפש ולחישוב מסלול מחדש

,עודכן
צילום: עטיפת האלבום // Man of the woods

שנת 2018 היתה שנה מעניינת ולא שגרתית בתחום הפופ הבינלאומי. האמנים המובילים אד שירן, ביונסה וג'יי זי וטיילור סוויפט, הרשימו עם גריפת סכומי עתק עבורסיבובי ההופעות הסופר-מצליחיםשלהם, תחנות הרדיו וערוצי המוזיקה נתנו כבוד חסר תקדים לקולות נשיים, ואמניות כקארדי בי, רוסלייה הספרדייה וקמילה קביועשו חייל במצעדי סוף השנה ובטקסי הפרסים לאורך כל השנה החולפת. עם זאת, אמן אחד שהחליט להתנסות במחוזות לא אופייניים עבורו, יעדיף לשכוח את 2018, וזאת על אף שעשה חייל כמצופה ממנו כמוביל הופעת המחצית של הסופרבול בחודש פברואר.


שם דווקא יצא לו סבבה. טימברלייק בסופרבול // צילום: AP

הכוונה היא כמובן לג'סטין טימברלייק, שלאחר שגרף שבחים על גבי שבחים לאורך כל קריירת הסולו שלו, בדגש על האלבום "The 20/20 Experience" שהוציא בשנת 2013 והציב אותו כאחד האמנים המסקרנים והרווחיים בעולם הפופ, שחרר השנה את האלבום "Man of the Woods" בסמוך להופעת המחצית בסופרבול, אך לעומת ההופעה, האלבוםהתקבל באופן אחרלגמרי.


עדיין אמן מוביל כשמדובר בסיבובי הופעות. טימברלייק בישראל // צילום: קוקו

הזמר המצליח, שיחגוג בינואר הקרוב את יום הולדתו ה-38, אכזב הן את המעריצים, שלא מיהרו להסטרים או לרכוש את אלבומו החדש, והן את מבקרי המוזיקה, שקטלו את האלבום ללא רחמים. כעת, עם סיכומי השנה, נודע שמדד משוקלל של ציוני האלבום על ידי המבקרים זכה לממוצע הנמוך ביותר מבין כל אלבומי הפופ הגדולים של השנה – 55 בלבד, נתון מביך במיוחד כאשר מדובר כאמור באמן שרגיל להימצא בחוד הפסגה של תעשיית הבידור האמריקנית.

כאמור, על אף הופעה מוצלחת בסופרבול, מה שנחשב במקרים רבים לפסגת הקריירה של מוזיקאים ולכבוד עצום, טימברלייק יעדיף לשכוח חלקים נכבדים מהשנה החולפת. בנוסף לכישלון המוחלט של אלבומו החמישי ושלהסינגליםשיצאו ממנו, שלא זכו לקמצוץ של התייחסות לעומת עבודות קודמות של האמן, הזמר נאלץ לבטל באוקטובר האחרון הופעת ענק במדיסון סקוור גארדן בעקבות פגיעה במיתרי הקול. עם זאת, כשזה מגיע להופעות, טימברלייק עדיין נחשב לאמן מוביל ולא נראה שום שינוי באופק בתחום זה, עם התברגות בעשיריית סיבובי ההופעות הרווחיים ביותר של השנה. טימברלייק שחרר השנה גם את הספר האוטוביוגרפי "Hindsight", בו חשף בין היתר פרטים על הזוגיות המסקרנת שלו בת ארבע השנים עם הכוכבת בריטני ספירס.


חשף בספרו פרטים חדשים על הזוגיות המסקרנת. טימברלייק וספירס // צילום: REUTERS

כריכת הספר "Hindsight" // צילום: AP

ההפתעה שהכינה דניאל גרינברג לאייל גולן

הברכה של שימי תבורי לנכד החדש

סטטיק ובן-אל באנגלית: בדיחה במבטא חומוס

הדוגמנית עם השכר הגבוה ביותר ב-2018

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר