"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

החדש של אושר כהן: "הייתי ילד רע"

אחרי שכבש את המדינה עם סינגל הבכורה "ברגעים שאת הולכת", משחרר אושר כהן, אחד השמות החמים בתעשייה, את "מי אמור" • האזינו בבכורה

,עודכן
צילום: פזית גואטה // אושר כהן

"תתני לי עונש, תגידי שהייתי ילד רע, עבר כבר חודש, הזמן הפך אותי למשוגע", שר אושר כהן בפתח הסינגל החדש שלו "מי אמור", שכתב והלחין יחד עם עדי כבירי.

רבים חיכו לשיר הבא של אושר כהן, אחד השמות החמים בתעשייה, לאחר שכבש את תחנות הרדיו והיוטיוב עם "ברגעים שאת הולכת". רגע לפני שהשנה בה פרץ מסתיימת ולאחר שכתב כבר לאמנים בסדר הגודל שלעומר אדםואייל גולן, משחרר הזמר סינגל שני, המובא לכם כאן בהשמעת בכורה.

"עוברת עלי תקופה מדהימה, קיבלתי אהבה וחיבוק גדול מהקהל בשטח, שצומח וגדל איתי, מגיע להופעות ועובר איתי את הדרך צעד צעד להגשמת החלום: ליצור, לשיר, לעמוד על במה, לרגש ולשמח", מסר הזמר. "החיבוק הגדול הזה מצד הקהל הוא לא דבר מובן מאליו עבורי, התגובות שקיבלתי על השיר 'ברגעים שאת הולכת' חיממו לי את הלב, והיום אני משחרר שיר חדש שאני מאמין בו מאוד 'מיאמור', ואני מקווה שתאהבו אותו.

ההפתעה שהכינה דניאל גרינברג לאייל גולן

הברכה של שימי תבורי לנכד החדש

הליהוק החדש ל"האח הגדול VIP"

סטטיק ובן-אל באנגלית: בדיחה במבטא חומוס

הדוגמנית עם השכר הגבוה ביותר ב-2018

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

את הסטורי שלנו כבר בדקתם היום? הצטרפו כאן לאינסטגרם של "ישראל היום"

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר