"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סבו של גלעד שליט הלך לעולמו

לצבי שליט היה חלק פעיל ומרכזי במאבק לשחרורו של נכדו גלעד • נהג להעביר ביקורת חריפה על מדיניות הממשלה על הטיפול בהשבת נכדו

,עודכן
צבי שליט // צילום: מישל דוט קום

הלך לעולמו צבי שליט, סבו שלגלעד שליט,החייל שהוחזק בשבי החמאס למעלה מחמש שנים. לצבי שליט היה חלק פעיל ומרכזי במאבק לשחרורו של נכדו גלעד.

במהלך השנים בהן היה גלעד נכדו בשבי החמאס נהג שליט הסבא להעביר ביקורת חריפה על ראש הממשלה ועל התנהלות הממשלה בטיפול בניסיונות להשיב את נכדו בעודו בחיים לישראל.

לפני כשנתיים חגגה משפחת שליט שנתיים לשחרורו של גלעד באירוע משפחתי מצומצם, אז אמר: "אני אופטימי מטבעי, תמיד האמנתי שגלעד יחזור בסופו של דבר. אין לי ספק שהמאבק החברתי והלחץ הציבורי הובילו את מקבלי ההחלטות להחליט על שחרורו של נכדי החי. תודה לאל שהוא חזר בריא ושלם. הכל מאחורינו ואנחנו מסתכלים קדימה".

צבי שליט שכל את בנו, סמל יואל שליט ז"ל, אחיו התאום של נועם שליט, במלחמת יום הכיפורים בקרבות ברמת הגולן שעה ששרת כאיש חוליה טכנית בחטיבה 188 – אותה חטיבה בה שירת גם גלעד. אחיו של גלעד קרוי על שמו.

צבי שליט יואב למנוחות מחר (שני) בשעה 18:00 בבית העלמין הישן בעיר חיפה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר