"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ה-BDS: "הסירו את פאודה, יוצריה רוצחים"

פעילים פלשתינים של ארגון החרם פנו לענקית הסטרימינג נטפליקס, ודרשו להוריד את הסדרה עטורת השבחים • "תעמולה גזענית של צבא הכיבוש"

,עודכן
צוות הסדרה "פאודה" // צילום: יח"צ // צוות הסדרה "פאודה" // צילום: יח"צ

ארגון חרם פלשתיני קרא היום (רביעי) לחרם עלהסדרה הישראלית המצליחה "פאודה", בטענה שמדובר ב"תעמולה גזענית למען צבא הכיבוש הישראלי המעניק לגיטמיזציה לכנופיות המוות של צבא הכיבוש".

הקמפיין התמקד בקריאה לענקית הצפייה הישירה נטפליקס שקנתה את זכויות השידור לסדרה, להפסיק אתהפקתה של העונה השלישיתולהסיר את הסדרה לחלוטין ממאגר הצפייה שלה.

אף פאודה אינה לבדה, מנהיגי הקמפיין קוראים להחרמתם של כל סדרות המקור והסרטים המופקים בישראל, ללא קשר לתוכנם, משום שהם מהווים לטענתם "מיתוג ישראלי מזיק".

באתר המרכז את פעילות ארגוני החרם נכת באריכות על הסדרה ועל הצלחתה בישראל ומחוצה לה. באתר אף ציינו כי צוות הסדרה נפגש עם הנשיא, ראובן רבלין, בעקבות הצלחתה של הסדרה.

ארגוני BDS ידועים בניסיונות להביא להחרמתם של סרטים, סדרות או יצירות אומנות בעלו תקשר כלשהו למדינת ישראל. בשנה שעברה יזמו מספר ארגונים חרם על הסרט "וונדרוומן", זאת בשל כיכובה של השחקנית הישראלית גל גדות. בלבנון נאסרו כל הקרנות הסרט אך נראה כי במערב השפעתו של החרם לא הורגשה כלל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר