"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
לקראת כתב אישום בפרשת סרטוני העירום
ארנן מייסלס חשוד כי פרץ למחשב בחנות בגדי הים בננהוט, והוריד תמונות אינטימיות של 10 נשים - ביניהן עדן בן זקן ונטע אלחמיסטר
עדן בן זקן בבגד ים // מתוך אינסטגרם

לקראת כתב אישום בפרשת סרטוני העירום

ארנן מייסלס חשוד כי פרץ למחשב בחנות בגדי הים בננהוט, והוריד תמונות אינטימיות של 10 נשים - ביניהן עדן בן זקן ונטע אלחמיסטר

,עודכן

המשטרה תגיש היום (ראשון) לבית משפט השלום בת״א הצהרת תובע, ותבקש להאריך את מעצרו של ארנן מייסלס, 41 מהישוב עלי, בחמישה ימים נוספים, לצורך גיבוש והגשת כתב אישום נגדו.

מייסלס חשודשהוריד והפיץ בעשרה מקרים שונים תמונות אינטימיות של נשים, ביניהן גם של עדן בן זקן, נטע אלחמיסטר ונשים נוספות, בחנות בגדי הים בננהוט של אלחמיסטר..

ארנן מייסלס בהארכת המעצר // צילום: גדעון מרקוביץ

על פי החשד שמתבסס על חקירה שבוצעה על ידי היחידה המרכזית במשטרת מחוז ת״א, מייסלס ביצע לכאורה עבירות חמורות כלפי למעלה מ-10 קורבנות. במהלך כמה פעמים 2017, הוא חדר לחומרי מחשב, ביצע האזנות סתר, פגע בפרטיותן וכן עבר עבירות מין.

היום כאמור יגישו החוקרים את הצהרת התובע לפיה בימים הקרובים יוש נגד מייסלס כתב אישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו