"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צפו: כשאלדד יניב חשב שלכתב אישום אין כל ערך

אביר המלחמה בשחיתות בעיניי עצמו, טען בעבר בריאיון כי כתב אישום הוא מסמך חסר משמעות • כעת הוא מתחפש למנהיג פועלים על מנת להשיג את מטרותיו האישיות • דעה

,עודכן
עוטה תחפושות // צילום: יוסי זליגר // עוטה תחפושות // צילום: יוסי זליגר

צפו בסרטון הזה.אלדד יניבבתפקיד הקונסיליירי של הקבלן דוד אפל (האי היווני ושאר פרשיות יפות) או צדיקים אחרים. לא מדובר פה בהמלצות משטרה אלא בכתב אישום על עבירות שוחד שהוגש נגד דוד אפל.

שימו לב מה אומר יניב למראיין, עו"ד חיליק גוטמן, בתכנית "חוק וסדר" (2004): לכתב אישום אין ערך. צריך להוכיח אותו. אהה. עכשיו לכו למאות ציוציו, רשומותיו בפייסבוק, הופעותיו ברדיו ובטלוויזיה ולנאומיו בתהלוכות הזעם של השמאל ברוטשילדוקראו מה הוא אומר על ראש ממשלה בישראל שלא הוגש נגדו דבר ("עבריין נמלט", "ראש משפחת פשע", "ראש מאפיה"), יום יום, כל כמה שעות. והחברים מוחאים לו כפיים וחלקים בתקשורת משתפים אתו פעולה.

כךהשחית אלדד יניבאת המערכת הפוליטית, באמצעות תככים ומזימות וכיסוי על פשעים, במשך שנים. עכשיו התחפש ל"לוחם בשחיתות" ועל הדרך משחית את כולנו. נכון יותר לומר שמדובר בנוכל העושה מעשה מגונה במלחמה בשחיתות ומנצל אותה כדי להבעיר את השנאה במחנה קטן כלפי בנימין נתניהו וחלק ניכר מהציבור הישראלי, על מנת להשיג את מטרותיו האישיות.

התחפושות שהאיש הזה עטה על עצמו במשך השנים רבות ומגוונות, מהחליפה החנוטה ועד לתחפושת מנהיג הפועלים כיום. הצביעות שלו שווה בכל המקרים. האיש הזה מסוכן לכולנו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר