"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חשד: בן רצח את אימו באשדוד

כוחות משטרה הוזעקו לפנות בוקר לבית ברחוב קדושי בלזן בעיר ומצאו אישה כבת 66 מוטלת על הרצפה ללא רוח חיים ועל גופה סימני חבלות • בנה, גבר כבן 36, הוא זה שהזעיק את השוטרים למקום • בחקירת המשטרה הכחיש את החשדות נגדו

,עודכן
חשד לרצח באשדוד // צילום: דוברות משטרת ישראל // חשד לרצח באשדוד // צילום: דוברות משטרת ישראל

משטרת ישראל הוזעקה לפנות בוקר (ראשון) אל דירה ברחוב קדושי בלזן בעיר אשדוד, והבחינו באישה כבת 66 תושבת העיר מוטלת על רצפת הבית כשהיא חבולה.

דוברות המשטרה

השוטרים הזעיקו למקום צוותי מד"א, שבתום פעולות ומאמצי החייאה נאלצו לקבוע את מותה של האישה. יחד עמה בדירה נכח בנה, תושב העיר בן 36, שנעצר והועבר לחקירה בחשד לרצח. כוחות משטרה נוספים, ביניהם חוקרים ואנשי הזיהוי הפלילי, הוזעקו למקום והחלו בחקירת המקרה תוך איסוף ממצאים ועדויות.

אשדוד: חשד כי הבן רצח את אימו

כבל מאשר: "נוני מוזס דיבר איתי על חוק 'ישראל היום'"

מתייבשים במיון: מטופלים מחכים אפילו יותר מ־9 שעות

זירת האירוע בעיר אשדוד // צילום: דוברות משטרת ישראל
זירת האירוע בעיר אשדוד // צילום: דוברות משטרת ישראל

זירת האירוע בעיר אשדוד // צילום: דוברות משטרת ישראל

ברגעים אלו המשטרה חושדת כי הבן הוא הרוצח. חוקרי משטרת ישראל בזירה וצוותי זיהוי פלילי החלו באיסוף ממצאים בזירה. בשלב זה החשוד מכחיש את מעורבותו באירוע, ובהמשך היום הוא יובא לבית המשפט בבקשה להאריך מעצרו.

פראמדיק מד"א אשר ארביב סיפר: "ראינו אישה כבת 66 עם סימני אלימות. היא הייתה מחוסרת הכרה ללא דופק וללא נשימה, הענקנו לה טיפול רפואי וביצענו פעולות החייאה שבסופן נאלצנו לקבוע את מותה".

החשוד כבן 40 נעצר // צילום" דוברות משטרת ישראל
החשוד כבן 40 נעצר // צילום" דוברות משטרת ישראל

החשוד כבן 40 נעצר // צילום: דוברות משטרת ישראל

במשטרה טוענים כי גרסת החשוד לא תואמת את הממצאים בזירה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר