"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דיווח: כ-100 ילדים לכודים בבניין בחאלב

רופא הנמצא בעיר דיווח כי הילדים נמצאים ללא השגחה ותחת אש כבדה בחלק המזרחי של העיר • דיווח על מעשי טבח של צבא אסד נגד אזרחים

,עודכן
דיווח כי צבא אד ביצע מעשי טבח באוכלוסיה בחלק המזרחי של העיר חאלב // צילום: איי.פי // דיווח כי צבא אד ביצע מעשי טבח באוכלוסיה בחלק המזרחי של העיר חאלב // צילום: איי.פי

ארגון יוניס"ף הפועל בסוריה מדווח היום (שלישי) כי למעלה יתכן כי למעלה מ-100 ילדים לכודים בבניין הנמצא תחת אש כבדה באזור המזרחי של העיר חאלב. הדיווח הגיע מרופא הפועל בעיר.

בתוך כך נמסר מדוברות נציבות זכויות האדם של האו"ם כי התקבלו דיווחים רבים על מעשי טבח על ידי צבא אסד בעיר חאלב, עליה השתלט הצבא מחדש אמש. מהדיווח עולה כי צבא אסד הוציא להורג בצורה אכזרית לפחות 82 אזרחים בחלקה המזרחי של העיר.

הדובר, רופרט קולוויל, אמר כי יש ראיות מהימנות לכך שכוחות הממשל נכנסו לבתים ורצחו אזרחים "על המקום". עוד אמר קולוויל כי ידוע על 11 נשים ו-13 ילדים שנרצחו בארבע שכונות שונות בעיר.

בוקר סוער: גשם, רוחות חזקות חשש לשיטפונות

אז מי באמת אחראי לעיכוב בנחיתת המטוסים?

מחאה ברשת: "חיילי צה"ל נגד פינוי עמונה"

"העתקת השגרירות לי־ם - בעדיפויות של טראמפ"

מטוסי קרב טורקיים הפציצו היום 28 מטרות של המדינה האסלמית בצפון סוריה, בעוד 157 מטרות אחרות נפגעו באמצעות ארטילריה.

המטוסים פגעו במקלטים, כלי רכב, מחסני תחמושת וביעדים נוספים של דאעש בשכונת אל-באב ובמקומות נוספים בצפון סוריה, כך מסר הצבא הטורקי בהצהרה.

התקיפות בצפון סוריה הן חלק ממבצע "מגן הפרת" שהחל לפני כארבעה חודשים. הטורקיים מגבים את כוחות המורדים, שמטרתם להדוף את הג'יהאדיסטים ואת לוחמי המיליציה הכורדית אל מחוץ לגבול הסורי.

חיל האוויר הטורקי הגביר את התקיפות האוויריות בסוריה בימים אחרונים. כמו כן, המורדים מייצרים סגר על אל-באב, עיר המוחזקת בשליטת המדינה האסלאמית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר