"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קיץ חטוב: 4 תרגילים לזרועות מעוצבות

כולם רוצים זרועות חטובות ושריריות, ולא "מלח פלפל" • כמה תרגילים שאפשר לעשות בבית - שיכינו אתכם לעונה החמה

,עודכן
צילום: gettyimages // צילום: gettyimages

לקראת הקיץ הקרב ובא, כולם רוצים זרועות חטובות ושריריות, ולא "מלח פלפל" כמו שנהוג לומר. במיוחד לרגל העונה החמה, ריכזתי עבורכם ארבעה תרגילי כוח לשרירי הידיים, שיחטבו וימצקו אותם.

לפני שנתחיל, חשוב לציין שעודפי העור ואחוזי השומן באזורים אלו, לא יעלמו אם לא נוסיף אימונים אירוביים ונקפיד על תזונה נכונה ובריאה.

מומלץ לבצע 20 חזרות מכל תרגיל לאורךשלושה סטים. כמו כן, יש להתאים את העומס למצב הכושר בו אתם נמצאים ולא להגזים עם משקלים כבדים שיפגעו לכם באיכות הביצוע.

במידה ואין ברשותכם זוג משקולות, ניתן להשתמש בקופסת שימורים / בקבוק מים.

1. שקיעות על ספסל

מניחים את הידיים על ספסל או כיסא ברוחב הרחב במעט מרוחב חגורת האגן , שוקעים עם הישבן לעבר הרצפה, לאחר מכן דוחפים את הספסל ומרימים את הגוף כלפי מעלה. בתרגיל זה עובדים על החלק האחורי של שרירי הזרוע - היד האחורית.

הרשמו לניוזלטר שלנו - כל מה שמעניין, מרענן ומעורר השראה – במקום אחד

הטרנדים החמים ביותר באופנה, עיצוב ואורח חיים בריא. הצטרפו!

2. פשיטת מרפקים לאחור

נשענים עם הגוף לפנים, מרימים את המרפקים ומישרים את היד לאחור, חשוב להקפיד על תנועה איטית ומבוקרת כאשר המרפקים נשארים צמודים לגוף. בתרגיל זה עובדים על החלק האחורי של שרירי הזרוע- היד האחורית.

3. כפיפת מרפקים בישיבה

מצמידים את המרפקים לגוף ומרימים את המשקולת כלפי מעלה בכפיפת מרפק. בתרגיל זה מפעילים ומבודדים את שריר היד הקדמית .

4. כפיפת מפרקים בשילוב לאנג'ים

מניחים את רגל ימין לפנים ושמאל מאחור, בזמן הירידה ללאנג' מכופפים את המרפקים.בתרגיל זה עובדים על שרירי היד הקדמית ובנוסף גם על שרירי הרגלים.

איתי מרוחם, מאמן כושר ברשת הולמס פלייס,מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלאיתי

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר