"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פוטין אישר: טילים ארוכי טווח לאיראן

על רקע הלחימה בתימן והמו"מ על הסכם הגרעין, נשיא רוסיה אישר העברת טילי S-300 למשטר האייתולות • סגן שר החוץ הרוסי: "לא להמעיט בקשר בין שתי המדינות"

,עודכן
S-300. הטילים שיועברו לאיראן // צילום: איי.אף.פי // S-300. הטילים שיועברו לאיראן

נשיא רוסיה ולדימיר פוטין סלל היום את הדרך להעברת מערכת טילים ארוכי טווחלאיראן. במסגרת העסקה תעביר טהראן לרוסיה נפט. העסקה מדגישה את הרצון של רוסיה לחזק את הקשרים הכלכליים עם המשטר השיעי באיראן. היא מגיעה על רקע הסכם המסגרת שנחתם בין איראן לבין המעצמות, ביניהם גם רוסיה. בכך נראים סימנים כי רוסיה תנסה להפיק רווחים נאים מהסרת הסנקציות על איראן.

צילום: רויטרס, קריינות: רן מידן

מהקרמלין נמסר כי פוטין חתם על מזכר שמסיר את האמברגו על העברת טילי S-300, טילים נגד טילים. פוטין ככל הנראה הפיג מעט מן המתח בין המדינות לאחר שגם ב-2010, עצרה רוסיה עסקה בעקבות לחץ גדול מהמערב. גורם ממשל בכיר כי רוסיה החלה לספק גם לאיראן תבואה, ציוד וחומרי בנייה בתמורה לנפט גולמי.

צפו: במקום לחשמל - השוטר ירה למוות

סגן שר החוץ הרוסי סרגיי רייאבקוב אמר כי "בתמורה לנפט הגולמי, רוסיה מספקת לאיראן מוצרים מסויימים. זה לא אסור במסגרת הסנקציות על המדינה". רייאבקוב וגורמים רשמיים נוספים ברוסיה סירבו לתת פרטים נוספים הקשורים להעברת הנשק במסגרת העסקה כולה. גם באיראן לא הגיבו למידע.

פוטין הסיר את האמברגו // צילום: איי.אף.פי

"צריך שניים לטנגו"

איראן נמצאת במקום השלישי מבחינת כמות החיטה אותה מייצאת רוסיה. שתי המדינות דנו בעסקה גדולה כבר יותר משנה. מגדלי התבואה שנמצאת בשליטת המדינה ברוסיה הורידו את המחיר הפוטנציאלי של החיטה לאיראן במסגרת עסקת החליפין לחצי מיליארד דולר בשנה.

"צריך שניים לטנגו", אמר סגן שר החוץ הרוסי, "אנחנו מוכנים לספק את שירותינו ואני בטוח שהם יעילים וטובים יותר ממדינות אחרות. לא ויתרנו על איראן לעולם גם על רקע הסיטואציה המורכבת. אני חושב שאסור להמעיט בשיתוף הפעולה בין שתי המדינות". עוד אמר סגן שר החוץ כי אמברגו על איראן צריך להיות מוסר כאשר יגיעו המעצמות להסכם סופי עם משטר האייתולות.

הכתבה הכי נקראת היום באתר: אחרי 20 שנות נישואים - הבעל הפך לאשתו

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר