"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לברוב לארה"ב: "כבדו את ריבונות סוריה"

שר החוץ הרוסי הבהיר לקרי כי יש לשמור על חוקי האו"ם בעת מימוש תוכניות הקואליציה נגד דאעש

,עודכן
צילום: רויטרס // קרי ולברוב

שר חוץ הרוסי סרגיי לברוב שוחח היום עם מזכיר המדינה האמריקני ג'ון קרי ואמר לו כי על וושינגטון לכבד את ריבונות סורית במאבקה נגד הפעילים החמושים שלדאעש, כך מסר משרד החוץ הרוסי.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

לברוב הדגיש "את הצורך להקפיד על חוקי האו"ם, הדורשים לכבד ללא תנאי את הריבונות הסורית, במהלך מימוש תוכניות הקואליציה בראשות ארה"ב".

מוקדם יותר, ביום שישי, אישר הסנאט ברוב מוחץ את חוק "השותפות האסטרטגית ישראל־ארה"ב", שצפוי לחזק משמעותית את שיתוף הפעולה בין שתי המדינות בכל הנוגע לאיומים ביטחוניים ולסוגיות אזוריות. את ההצעה יזמו הסנאטורית הדמוקרטית ברברה בוקסר והסנאטור הרפובליקני רוי בלאנט.

במקביל, מזכיר המדינה קרי, שדחה את אפשרות שיתוף הפעולה עם טהרן נגד דאעש, התייחס לנושא שוב ביום שישי בישיבה של מועצת הביטחון של האו"ם על עיראק - והפעם נשמע הרבה פחות תוקפני."הקואליציה חייבת להיות מקיפה. כמעט לכל מדינה בעולם יש פה תפקיד, ובכלל זה לאיראן", הפתיע קרי.

60,000 פליטים ברחו מסוריה לטורקיה

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר