"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הפתעה מתוקה על גשר הזהב. צפו

מי זה מדלג על הגשר הכי מפורסם בעולם? שני איילים עליזים

,עודכן

שני איילים עצרו את התנועה על גשר הזהב בסן פרנסיסקו שלשום בערב, כשהם רצו לגבעות של מחוז מארין, כך על פי משטרת התנועה של קליפורניה. האיילים, שנצפו על הגשר סמוך לשעה 17:24 אחר הצהריים, נכנסו לגשר מכיוון דרום, כך לפי השוטר אנדרו ברקלי. הם דילגו במהירות על הנתיבים לכיוון צפון, וגרמו לעצירת התנועה מאחוריהם, כשרצו מסן פרנסיסקו לכיוון מארין.

השוטרים נתקעו בפקק שנוצר, ועד שהגיעו לזירת האירוע, האיילים נעלמו, אמר ברקלי. עם זאת, מספר סרטונים ותמונות שצולמו על ידי אנשים על הגשר, תיעדו את האירוע המשעשע. הנהגים האטו מאחורי בעלי החיים, כשהם מפנים את הנתיבים בהם רצו. "הם פחות או יותר יצרו לעצמם נתיב ריק", אמר ברקלי" שציין כי התנועה צפונה בשעה זו גם ככה מתאפיינת בעומס ובאיטיות.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

"ייתכן וזה מה שהציל את האיילים מפגיעה", הוא הוסיף. "אם הייתה תנועה זורמת, המכוניות היו נוסעות מהר יותר". ברקלי אמר שזו לא הפעם הראשונה בה דווח על חיות על הגשר, אבל זו הפעם הראשונה שזה קרה מזה שנתיים, בהם הוא משרת כקצין מידע לציבור.

איך הסדרה החדשה של יהודה לוי?

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר