"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לילה של אלימות ברחבי הארץ

ארבע ערים - ארבעה קורבנות דקירה: בן 18 נדקר במועדון ברחוב אלנבי בתל אביב • מוקדם יותר נדקרה צעירה בפניה, במהלך קטטה במועדון בבאר שבע

,עודכן
שלושה צעירים נדקרו // שלושה צעירים נדקרו

מכת מדינה: ארבעה אירועידקירותאירעו הלילה ברחבי הארץ. סמוך לשעה חמש ורבע נדקר צעיר כבן 18 מחוץ למועדון החשפנות הגוגו ברחוב אלנבי בתל אביב. הוא פונה לבית החולים במצב בינוני. טרם נעצר חשוד במעשה, אך שני עדים נחקרו בתחנת המשטרה בעיר.

פרמדיק מד"א שחר לרר, שהגיע למקום סיפר: "הייתה המולה רבה. על המדרכה שכב צעיר כבן 18 כשהוא בהכרה מלאה, סובל מכאבים עם פצע דקירה בפלג גופו העליון. הענקנו לו טיפול רפואי ראשוני בשטח ומיד פינינו אותו בניידת טיפול נמרץ לחדר הטראומה בבית החולים איכילוב כשהוא במצב קשה".

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

בעיר העתיקה בבאר שבע נדקרה צעירה בפניה, גם כן במועדון. שוטרי תחנת באר שבע עצרו את בעל המועדון, בחשד שהוציא את הבחורה שנדקרה בכוח ולאחר מכן סגר את המועדון ונמלט. הצעירה הגיעה בכוחות עצמה לבית החולים סורוקה.

מחקירה ראשונית של האירוע עולה, כי במהלך בילוי במועדון היא נדקרה בפניה כשנקלעה לקטטה עם בחורה אחרת. בעל המועדון, שהבחין מיד במתרחש, הוציא אותה ואת המבלים מחוץ למועדון ונעל דלתותיו, כל זאת מבלי להושיט עזרה או לדאוג לעזרה רפואית.

השוטרים פתחו בסריקות לאיתור החשוד, וכעבור זמן קצר הוא הגיע לתחנה ועוכב לחקירה, בסיומה נעצר בחשד לשיבוש הליכי חקירה, העלמת ראיות ועוד. מסתבר כי המועדון שברשותו פעל ללא רישיון וכשראה את הבחורה מדממת מפניה, דחף אותה אל מחוץ למועדון וסגר אותו. חיפושים נערכים אחר הדוקרת, שזהותה ידועה.

מוקדם יותר, סמוך לשעה אחת לפנות בוקר דווח על אדם שנדקר בבטנו בחוף טאיו בבת ים.הוא פונה לבית החולים וולפסון, כשהוא במצב קשה. לשוטרים אמר כי אינו יודע מדוע נדקר. בעקבות מידע מודיעיני נעצר חשוד במעשה והובא לתחנת המשטרה לחקירה.

ברחוב התירוש בזיכרון יעקב נדקר הלילה אדם בן 39 ופונה במצב קל-בינוני לבי"ח. החשוד נמלט מהמקום, אך מהמשטרה נמסר כי זהותו ידועה והוא ייעצר בהמשך. תחנת זיכרון יעקב פתחה בחקירה.

עוד בישראל היום:הדקירה ברעננה - המועדון פעל בניגוד לנהלים

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר