בשיתוף ‘אחלה‘, שטראוס
פיתה חומוס עם מלפפון חמוץ
מצרכים:
1 פיתה
1 כף גדושה של חומוס 'אחלה' עם זעתר
2 פרוסות של מלפפון חמוץ (במלח או בחומץ לפי הטעם)
2 פרוסות עגבנייה (אפשר גם שרי)
מעט שמן זית
אופן ההכנה:
באמצעות סכין פותחים פתח בצד הפיתה, מורחים בנדיבות כף גדושה של חומוס 'אחלה' בתוספת זעתר. מניחים בתוך הפיתה את פרוסות העגבנייה, מתבלים במעט שמן זית ומוסיפים את פרוסות המלפפון החמוץ.
בתיאבון!
בשיתוף ‘אחלה‘, שטראוס
