בשיתוף עמותת נירים
בסוף השבוע קיימה עמותת נירים לנוער בסיכון, את ערב השותפים השנתי שלה במלון דן אכדיה בהרצליה, אליו הגיעו עשרות בכירים עסקיים ובטחוניים התומכים בה לאורך כל השנה, בפעילותה החשובה לשיקום רבבות בני נוער בסיכון בישראל.
ערב ההוקרה נערך בסימון ההרחבה הגדולה בפעילותה של העמותה, שמאז פרוץ המלחמה, נדרשה להגדיל מהותית את פעילותה ולהתמודד עם אתגרים חדשים שלא היו קיימים לפניה.
את הטקס פתח עיתונאי חדשות 12, גיא ורון, שהציג נתונים על המצב הקשה של בני הנוער בצפון הארץ. במהלך הערב הציגה שגית, אם לבוגר העמותה שקד המשמש כחייל ביחידת דובדבן, את סיפור השינוי שעבר בנה: "ניסיתי, הכל. ובכל זאת - הילד הזה הלך ונשמט לי מבין הידיים. בכל פעם שהוא היה יוצא מהבית פחדתי שאקבל טלפון מתא מעצר. ואז הייתה נקודת מפנה בנירים - הוא עבר מאפס למאה בכל הכח. הרגשתי שאני מקבלת את הילד שלי בחזרה", שיתפה שגית בהתרגשות.
בין האורחים שהגיעו לתמוך: זיו גרשוני - ממייסדי העמותה, כיום מנהל חסות הנוער, מיכל ועמי פדרמן - בעלי מלונות דן, יורם שגיא - יו"ר נירים (ונשיא חברת CBC ישראל), שחר קורטוב - מנכ"ל ק.מ.מ, קובי דר - מנכ"ל חברת סייקל, מיכאל מרקס, האלוף במיל' ידידיה יערי ורבים אחרים.
בסיום הערב העניקה מנכ"לית העמותה נורית טל שמיר, אותות הוקרה לציון תרומתן המשמעותית של חברת אנרג'יקס וארגון UJIA. מטעם החברות, את האותות קיבלו אמילי פטר מ-UJIA ישראל ודפנה רזניק מחברת אנרג'יקס.
בשיתוף עמותת נירים
