מתחמם בחוץ: הטמפרטורות עולות, הקרינה מגיעה לשיא | התחזית המלאה

הטמפרטורות יהיו מעט גבוהות מהרגיל לעונה, בעיקר בהרים ובפנים הארץ, ובהמשך השבוע צפוי מזג אוויר יציב עם ירידה קלה בטמפרטורות • עוצמת קרינת ה-UV תישאר גבוהה בשעות הצהריים והלחות במישור החוף תגביר את תחושת החום

הקיץ הגיע, קרינת ה-UV בשיאה. מתרחצים בים (ארכיון). צילום: קוקו

תחול עלייה קלה בטמפרטורות, בעיקר בהרים ובפנים הארץ, והן יהיו שם מעט גבוהות מהרגיל לעונה. הלילה יהיה מעונן חלקית עד מעונן. הים התיכון יהיה נוח עד גלי, וטמפרטורת המים תעמוד על 28 מעלות. אגם הכנרת יהיה נוח עד גלי, וטמפרטורת המים תעמוד על 28 מעלות. ים סוף יהיה נוח, וטמפרטורת המים תעמוד על 25 מעלות.

מחר, יום שלישי, לאחר התפזרות עננות הבוקר, יהיה בהיר. הטמפרטורות יוסיפו להיות מעט גבוהות מהרגיל לעונה, בעיקר בהרים ובפנים הארץ. הים התיכון יהיה נוח עד גלי, וטמפרטורת המים תעמוד על 28 מעלות. אגם הכנרת יהיה נוח, וטמפרטורת המים תעמוד על 28 מעלות. ים סוף יהיה נוח, וטמפרטורת המים תעמוד על 25 מעלות.

נחיל עצום של מדוזות נצפה באזור מפרץ חיפה (ארכיון) // רותם שדה, רשות הטבע והגנים

ביום רביעי, לאחר התפזרות עננות הבוקר, יהיה נאה. תחול ירידה קלה בטמפרטורות בהרים ובפנים הארץ.

ביום חמישי, לאחר התפזרות עננות הבוקר, יהיה נאה. לא צפוי שינוי ניכר בטמפרטורות. גם בימים שלאחר מכן מזג האוויר צפוי להישאר יציב, ללא שינוי משמעותי בטמפרטורות ביום ובלילה.

חשוב לציין כי לאורך כל הימים הקרובים עוצמת קרינת ה-UV תהיה ברמתה הגבוהה ביותר בשעות הצהריים, ולכן מומלץ להימנע משהייה ממושכת בשמש ללא הגנה בשעות אלו. נוסף על כך, הלחות במישור החוף תעמוד לאורך הימים הקרובים על 60%–65%, ותגרום לתחושת חום גבוהה יותר מזו המשתקפת מהטמפרטורה בלבד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר