"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
סופת "קורנרו" כבר כאן: מתי הגשם יגיע לאזור שלכם?
על פי המודלים, נראה כרגע כי פרק גשם משמעותי יפקוד אותנו החל ממחר בכמה גלים - ויימשך עד ליום שני • המשטרה מסרה כי בעקבות הסערה, כבישים ברחבי הדרום - מאשדוד ועד ים המלח צפויים להיחסם • כל הפרטים
סופת "ביירון" שפקדה את ישראל לפני כשבוע וחצי. תל אביב (ארכיון). צילום: יהושע יוסף
התחזית

סופת "קורנרו" כבר כאן: מתי הגשם יגיע לאזור שלכם?

על פי המודלים, נראה כרגע כי פרק גשם משמעותי יפקוד אותנו החל ממחר בכמה גלים - ויימשך עד ליום שני • המשטרה מסרה כי בעקבות הסערה, כבישים ברחבי הדרום - מאשדוד ועד ים המלח צפויים להיחסם • כל הפרטים

אסף גולן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

לאחר מספר ימים שטופי שמש, החורף חוזר ובגדול:על פי המודלים, נראה כרגע כי פרק גשם משמעותי יפקוד אותנו החל ממחר (שבת) בכמה גלים - ויימשך עד ליום שני.

גשמים באזור נחל חיון %2F%2F יובל שגיא הוכמן%2C רשות הטבע והגנים

גשם מקומי ירד הלילה (בין שישי לשבת) בצפון הארץ ובמרכזה. הגשם ימשיך להתחזק בהדרגה ויתפשט לקראת בוקר עד צפון הנגב. מחר (שבת) צפויים גשמים רבים עם פוטנציטל להצפות, כאשר מוקדי הגשם העיקריים יהיו בשפלה, בהרים ובחוף הדרומי, החל ממוצ"ש צפויים הגשמים להגיע גם לאזור ים המלח וצפון הנגב.

בנוסף, ינשבו רוחות ערות עם משבים של 50-60 קמ"ש. לאחר השבת הגשמים ימשכו ביום א׳ אך תוך היחלשות ועם הפוגות. ביום שני שוב צפויה התחזקות בגשמים עם המשך צפי להצפות, שיטפונות בנחלי מדבר יהודה וים המלח ואף בנחלים המתנקזים מערבה מהרי יהודה לים התיכון: נחל שורק ויובליו, לכיש, שקמה ובשור. יש להישמע להנחיות, לא להתקרב לערוצי נחלים ולא לחצות דרכים עם מים זורמים.

ביום ראשון בלילה וביום שני, צפויה התחזקות משמעותית של הרוח עם משבים של 80-100 קמ"ש, כך שנדרשת זהירות מיוחדת גם מחפצים שעלולים לעוף. הרוח תעלה גם את הים התיכון בתחילת השבוע והוא יהיה מסוכן עם גלים של 3-5 מטרים.

התחזית המלאה:

מחר (שבת) יהיה מעונן חלקית. צפויה ירידה קלה בטמפרטורות. בצפון הארץ ובמישור החוף צפויים טפטופים עד גשם מקומי קל. אחה"צ הגשם יעשה מקומי וירד גם במרכזה. בלילה גשם מקומי ירד בצפון הארץ ובמרכזה. הגשם ימשיך להתחזק בהדרגה ויתפשט לקראת בוקר עד צפון הנגב.

ביום ראשון, יהיה מעונן חלקית. צפויה ירידה קלה בטמפרטורות. בצפון הארץ ובמישור החוף צפויים טפטופים עד גשם מקומי קל. אחה"צ הגשם יעשה מקומי וירד גם במרכזה. בלילה גשם מקומי ירד בצפון הארץ ובמרכזה. הגשם ימשיך להתחזק בהדרגה ויתפשט לקראת בוקר עד צפון הנגב.

ביום שני, יהיו גשמים לפרקים ויתכנו סופות רעמים יחידות מצפון הארץ ועד צפון הנגב. ינשבו רוחות מערביות חזקות. בנחלי המזרח חשש לשיטפונות. בחרמון ירד שלג.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...