"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שבוע הפכפך: מתחזקת האפשרות לסופה, גשמים והצפות

על פי עדכונים משעות הערב של יום ראשון, מסתבר כי בסוף השבוע יהיה מזג אוויר חורפי עם גשמים משמעותיים וחשש להצפות בחוף ובשפלה • כבר ביום חמישי צפוי שינוי משמעותי, ומשעות הצהרים צפויים גשמים בנגב ובערבה

, עודכן
0השמעה
סוף שבוע גשום. תל אביב (ארכיון) , קוקו
סוף שבוע גשום. תל אביב (ארכיון). צילום: קוקו

השירות המטאורולוגי פרסם אמש (ראשון) עדכון בנוגע למזג האוויר שיהיה בישראל בסוף השבוע.

על פי העדכון מסתמן בשעות האחרונות כי בסוף השבוע יהיה מזג אוויר חורפי עם גשמים משמעותיים וחשש להצפות בחוף ובשפלה.

חשוב לציין כי בימים הקרובים עדיין צפוי מזג אוויר חם מהרגיל ויבש אבל כבר ביום חמישי צפוי שינוי משמעותי, ומשעות הצהרים צפויים גשמים בנגב ובערבה, אולי אף חזקים.

השינוי הגדול צפוי לקראת שבת עם כניסת אוויר קר וגשמים שצפויים להתמקד בצפון הארץ, בחוף ובשפלה. בצפון הארץ יש לקוות שיהיו אלה גשמי ברכה אשר יקלו במעט על הבצורת הקשה.

במידה ותחזית זו תתממש, במישור החוף אפשר לצפות לגשמים כבדים והצפות בשבת. עם זאת עדיין מומחי השירות מציינים ומסייגים כי עקב הטווח הרחוק עוד יתכנו שינויים והשירות המטאורולוגי יוסיף ויעדכן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר