האם ישראל נכנסת לשנת בצורת שניה? את השאלה הזו מעוררת העובדה כי תחילת נובמבר חמה מאוד ואין שום משקעים באופק. מבחינה זו החודש הנוכחי ממשיך את המגמה מאוקטובר כשעדיין יש יובש כבד וחריג. היובש הזה ממשיך את עונת המשקעים הקודמת שהיתה קשה מאוד וחריגה במיעוט הגשמים שלה.
התחזית בהרחבה
היום (רביעי) יהיה מעונן חלקית בעננות בגובה בינוני ורב. תחול עלייה קלה בטמפרטורות בהרים ובפנים הארץ. יוסיף להיות חם ויבש מהרגיל עד שרבי ברוב האזורים. הים התיכון, אגם הכנרת וים סוף יהיו נוחים עד גליים. מצב זה מחייב בכניסה אל המים זהירות רבה וכן גם במקרה של אגם הכנרת יש לעקוב אחרי הוראות הרשויות בחופים כיון שבכנרת יש סחף חריג אל עומק האגם.
מחר (חמישי), יהיה מעונן חלקית עד בהיר. תחול ירידה בטמפרטורות, אך יוסיף להיות חם מהרגיל עד שרבי בעיקר בהרים ובפנים הארץ.
ביום שישי, יהיה מעונן חלקית. תחול ירידה קלה נוספת בטמפרטורות, אך עדיין יהיה חם מהרגיל עד שרבי בעיקר בהרים ובפנים הארץ.
ביום השבת, יהיה מעונן חלקית עד מעונן בעננות בגובה רב, ללא שינוי ניכר בטמפרטורות. אחה"צ ינשבו רוחות צפוניות ערות לאורך מישור החוף.

