חוף חוקוק צפון, היום. צילום: נועה אלפנדרי, איגוד ערים כינרת

החום נמשך והים יהיה נוח לרחצה, אבל המים - עדיין קרים | תחזית סוף השבוע

החום יימשך גם בשבת עם ירידה הדרגתית בטמפ' בשאר חלקי הארץ • בשני תורגש התקררות נוספת, ובסוף השבוע תחול ירידה משמעותית בטמפרטורות • הים התיכון יהיה נוח לרחצה אך המים עדיין קרים

השמש החמימה שהציפה את הארץ השבוע לא מתכוונת להיעלם בסוף השבוע הקרוב, אך  הטמפרטורות צפויות לרדת בהדרגה לקראת תחילת השבוע הבא. בעוד שמזג האוויר בשבת יהיה חם במיוחד בעיקר במרכז הארץ ובאזורים הפנימיים, תהליך ההתקררות יחל כבר ביום ראשון וימשיך גם ביום שני. הים, שצפוי להיות נוח לרחצה, עדיין יהיה קר למדי.

התחזית בהרחבה

בשבת צפוי להיות חם מאוד בחלקים הפנימיים של הארץ, במיוחד בדרום ובצפון. בעוד שבאזורי החוף ובצפון הנגב תהיה ירידה קלה בטמפרטורות, במרכז הארץ והאזורים הפנימיים החום יישאר מורגש. ביום זה יהיה מעונן חלקית עד בהיר, עם טמפרטורות בצהרי היום שינועו בין 22 ל-37 מעלות, תלוי באזור. הים התיכון צפוי להיות נוח לרחצה, עם גלים בגובה 30-110 סנטימטרים, וטמפרטורת המים תעמוד על 20 מעלות.

השמש שפקדה אותנו לא עוזבת, אך הטמפרטורות עולות והמים יהיו קרירים לרחצה (להמחשה), צילום: גיל אליהו/ג'יני

ביום ראשון יירדו הטמפרטורות בכ-3-4 מעלות בהשוואה לשבת. מזג האוויר יהיה מעונן חלקית עד בהיר, ותחול ירידה קלה נוספת בטמפרטורות בעיקר בצפון ובחוף. הטמפרטורות בצהרי היום צפויות לנוע בין 21 ל-35 מעלות, עם ירידה חדה יותר באזורים הצפוניים ובחופי הארץ. הים התיכון יישאר נוח לרחצה, אך המים עדיין קרים יחסית.

ביום שני תחול ירידה נוספת בטמפרטורות, והחום יפחת באופן משמעותי. זה יהיה יום נעים יחסית, עם טמפרטורות בצהרי היום שינועו בין 21 ל-35 מעלות. הים התיכון יישאר נוח לרחצה, עם גלים בגובה של 30-110 סנטימטרים, וחשוב לציין כי המים עדיין קרים יחסית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...