המחשה של פקק תנועה באיסטנבול. צילום: Midjourney

איסטנבול בפסגה: העיר שבה פקק זה מצב קבוע

מהפקק היומי על איילון ועד לעיכובים הבלתי נגמרים בפריז – מחקר חדש קובע: איסטנבול היא בירת הפקקים העולמית, ואנחנו לא יודעים אם זה לנחמה או לא.

הפקק באיילון בשעות העומס גורם לכם להתלונן? תחשבו שוב. דו"ח חדש של חברת Inrix, המתמחה בניתוח תנועה, קובע שאיסטנבול היא העיר שבה הנהגים מבזבזים את הזמן הרב ביותר בעולם בפקקי תנועה. מדובר בממוצע של 105 שעות בשנה – קרוב לארבעה ימים שלמים, רק בישיבה בתוך הרכב.

פקקים עולמיים: מי בפסגה?

בעוד איסטנבול מחזיקה במקום הראשון, היא לא לבד בטבלת הפקקים:

ניו יורק ושיקגו חולקות את המקום השני, עם אובדן ממוצע של 102 שעות בשנה לכל נהג.

לונדון, שמובילה את רשימת הערים באירופה, תופסת את המקום הרביעי בעולם עם 101 שעות של עיכובים בשנה.

פריז ממוקמת במקום השישי עם ממוצע של 97 שעות בפקקים.

אפילו בקייפטאון, העיר הפקוקה ביותר באפריקה, נהגים מאבדים בממוצע 94 שעות בשנה.

בגרמניה, דיסלדורף גנבה את הכתר מברלין כעיר עם עומסי התנועה הגדולים ביותר. נהגי דיסלדורף מבזבזים כ-60 שעות בשנה על הכביש – נתון שהחמיר עם אתרי בנייה מרובים על כבישים מרכזיים כמו ה-A46 וה-A59.

מאבדים שעות רבות בשנה

למה זה קורה?

אחת הסיבות המרכזיות לעלייה בפקקי התנועה היא חזרת העובדים למשרדים לאחר מגפת הקורונה. "הערים חוזרות לחיים, אבל כך גם עומסי התנועה," מסביר בוב פישו מ-Inrix. בנוסף, תשתיות התחבורה בערים רבות בעולם מתקשות להתמודד עם כמות הרכבים ההולכת וגדלה.

המחשה של עבודות בכביש,

דיסלדורף היא דוגמה מצוינת לכך – עלייה של 22% בגודש נרשמה בעקבות עבודות בכבישים, אך המצב לא ייחודי רק לגרמניה. פישו מדגיש שבלי פתרונות יצירתיים לניהול תחבורה, כמו תחבורה ציבורית מתקדמת ושימוש בטכנולוגיות ניידות חדשניות, הפקקים רק יחריפו.

פקקים: לא רק בזבוז זמן

מעבר לעובדה שהפקקים גוזלים לנו שעות יקרות, הם גם תורמים לזיהום האוויר ולהגברת הלחץ היומיומי. עבור תושבי הערים הגדולות, פקקים הם הרבה יותר מאי-נוחות – הם סמל למערכת תחבורה עירונית שזקוקה לעדכון דחוף.

https://www.youtube.com/watch?v=CX_Krxq5eUI

איך מתמודדים עם עומסי התנועה?

איך אפשר להתמודד עם זה?

המומחים מציעים פתרונות כמו קידום תחבורה ציבורית, שימוש באופניים והטמעת טכנולוגיות חכמות לניהול תנועה. למרות זאת, עד שהחזון הזה יתממש, נראה שרובנו נמשיך "ליהנות" מזמן איכות ארוך מדי בתוך הרכב.

אז בפעם הבאה שאתם תקועים בפקק באיילון, תחשבו על הנהגים באיסטנבול. הם כנראה יושבים שם כבר שעות, ועדיין – יש מי שמקדימים אותם בניו יורק.

מקורות שסייעו בהכנת הכתבה:

דו"ח Inrix 2024

BBC News

The Guardian

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...