"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אתם חייבים להימנע מהטעות הזו בזמן הארוחות המשפחתיות בחגים
היחסים עם חתונים וחותנות הם נושא לבדיחות כבר שנים רבות – אבל הם באמת נקודה כואבל עבור זוגות רבים, וגורמת לבני הזוג סבל של ממש. הנה כל מה שצריך לדעת על הגורמים לריבים משפחתיים בחגים ואיך להימנע מהם
אל תהרסו אותה עם הנושאים האלה. ארוחת חג. צילום: Getty Images

אתם חייבים להימנע מהטעות הזו בזמן הארוחות המשפחתיות בחגים

היחסים עם חתונים וחותנות הם נושא לבדיחות כבר שנים רבות – אבל הם באמת נקודה כואבל עבור זוגות רבים, וגורמת לבני הזוג סבל של ממש. הנה כל מה שצריך לדעת על הגורמים לריבים משפחתיים בחגים ואיך להימנע מהם

מערכת feedy
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

סקר חדש חושף כי פוליטיקה היא הנושא המרכזי המוביל לעימותים במשפחות אמריקאיות, במיוחד בין בני זוג וחותניהם. Claude מפרטת לנו את ממצאי הסקר.

מתוך 1,000 אמריקאים שסקרה חברת טוקר ריסרץ’ עבור מגזין ניוזוויק בחודש שעבר, עלה כי האמריקאי הממוצע מתעמת עם חותניו פעם בחודש, ו-16% מתעמתים עם החותנים יותר מפעם בחודש. 31% מהנשאלים התווכחו עם השוויגערים על פוליטיקה – יותר מכל נושא אחר.

עם זאת, זה לא הנושא היחיד שסביבו התקיימו עימותים; גם בחירות אורח חיים (22%), מחלוקות על בן/בת הזוג (21%), כסף (19%), החלטות הוריות (18%), נושאים תרבותיים (14%), בעיות הקשורות לבית (13%) ומגדר או מיניות (3%) נמצאו כגורמים בולטים לריבים משפחתיים.

27% מהנשאלים אמרו שאינם נהנים מסוף שבוע בחברת החותנים. 33% יסרבו לצאת לחופשה עם משפחת בן/בת הזוג אם תעלה הצעה כזו. רק 10% יהיו מרוצים אם החותנים ישמרו על ילדיהם במקום ההורים שלהם.

הסיבה למרכזיותה של הפוליטיקה בגרימת ריבים משפחתיים, לפי הפסיכותרפיסטית טארה ארוטוניאן, היא שהזדהות עם אידיאלים פוליטיים מייצגת לעתים קרובות תפיסה עמוקה של הזהות שלנו ושל האופן שבו החברה צריכה לפעול. תפיסות אלו של "נכון" ו"לא נכון" הן בדרך כלל פשטניות מדי וחסרות ניואנסים, מה שמוביל למחלוקות. הבדלים בין-דוריים מחריפים את המצב: חותנים עשויים לראות את עצמם כמנוסים וידענים יותר מהדורות הצעירים, בעוד הדורות הצעירים עשויים לחוש שהחותנים פשוט אינם מבינים את העולם המודרני.

לכן, ארוטוניאן מציעה להכיר בכך שוויכוחים פוליטיים סביב שולחן האוכל כנראה לא ישנו את דעתו של אף אחד מהצדדים, "להסכים לא להסכים" ולהימנע משיחות עתידיות על הנושא. גישה זו עשויה להביא ליותר הרמוניה ביחסים המשפחתיים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...