"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

7 מלכודות התיירים הכי מיותרות בטיול הבא שלכם לארה"ב

נכון שמרגש לראות את הכוכב של גל גדות – אבל אל תצפו לראות את הכוכבים של כל יתר הידוענים, שמיליוני הרגליים שעברו עליהם שחקו אותם כמעט לחלוטין. וזה רק אתר מוכר אחד בארה"ב שאלה שביקרו בו מזהירים אחרים שלא שווה לבזבז עליהם את הזמן והכסף

,עודכן
0השמעה
הכוכב של טופאק שאקור בהוליווד. צילום: EPA

הקיץ בפתח, ואיתו החופשות והטיולים בחו"ל. אבל רגע לפני שאתם מתכננים טיסה יקרה ונסיעות ארוכות בארה"ב, חסכנו לכם אכזבה והכנו בעזרת Claude רשימה של היעדים הפופולריים שלפי ביקורות ברשת זוכים ליותר הערכה מכפי שהם ראויים לה. אלו 7 האטרקציות המוכרות בארה"ב שעדיף לדלג עליהן:

1. הר ראשמור
למרות הישג אמנותי מונומנטלי, רבים מתאכזבים לגלות שהגילופים הנשיאותיים המפורסמים והמרוחקים בדרום דקוטה קטנים יותר מכפי שניתן לצפות. אלא אם כן משלבים את הנסיעה אליו עם ביקור באתרים סמוכים כמו הפארק הלאומי Badlands, הר ראשמור לבדו כנראה לא מצדיק את הנסיעה הארוכה.

View this post on Instagram

A post shared by National Park Geek® (@nationalparkgeek)

2. הסטריפ של לאס וגאס
האורות הבוהקים וסצינת המסיבות הבלתי פוסקת של עיר החטאים הם לא לכל אחד: תיירים שאינם מתעניינים בהימורים, חיי לילה והוללות, ובמיוחד משפחות, עשויים להרגיש בלאס-וגאס כאילו הם במבחן סיבולת, ולא בחופשה מרגיעה.

View this post on Instagram

A post shared by ᴍɪᴄʜᴀᴇʟ ʙɪᴛᴛʟᴇ (@michaelbittle)

3. פלימות' רוק
חלוק הנחל המציין את מיקום עגינתה של הספינה מייפלאואר ב-1620 הוא אמנם ציון היסטורי, אך ביקור בו מתגלה כבהייה בסלע משמעם, בלי מיצגים קשורים סביבו. אלא אם כן אתם חובבים מושבעים של היסטוריה, ייתכן שהאתר לא שווה הידחקות בין המוני הסטודנטים.

View this post on Instagram

A post shared by Tânia Margarida 🇵🇹 (@loserfaceani)

4. טיימס סקוור
המדיה לסוגיה – טלוויזיה, קולנוע ואפילו רשתות חברתיות – מנציחה את הדימוי של הצומת הניו-יורקי ההומה הזה כיעד שאסור לפספס. אבל העומס החושי של אורות, קהל, דמויות מחופשות ודוכני אוכל במחיר מופקע לעתים קרובות מאכזב ומוזיל את חווית התפוח הגדול.

View this post on Instagram

A post shared by Times Square NYC (@timessquarenyc)

5. רחוב לומברד, סן פרנסיסקו
זה אמנם כביש לבנים יפהפה וסוער – אבל המתנה של שעות רק כדי לנסוע כמה שניות במורד המעבר הצר, העקלקל והאייקוני במהירות של פחות מ-10 קמ"ש אינה הגיונית עבור מטיילים רבים. ההליכה ברחוב הציורי מהנה וסוחפת יותר מישיבה בפקקים.

View this post on Instagram

A post shared by ECD Auto Design (@ecdautodesign)

6. שדרת הכוכבים של הוליווד
שפשופים והזנחה פוגמים בהנאה מהמדרכה המפורסמת בהוליווד, שהזוהר שלה דהה מאוד. מבקרים עוזבים לעתים קרובות את מלכודת התיירים הזו בתחושה שרומו רק כדי להישלח לחנויות המזכרות במקום.

View this post on Instagram

A post shared by Hollywood Walk Of Fame (@hwdwalkoffame)

7. רחוב בורבון, ניו אורלינס
בעוד שהמרדי גרא הוא חוויה תרבותית, בכל תקופה אחרת בשנה אנדרלמוסיית הניאון של רחוב בורבון, על המשקאות הזולים, הפסולת וההוללות עלול להגעיל את מי שהגיע כדי להרגיש עושר תרבותי.

View this post on Instagram

A post shared by Cornet Restaurant (@cornetnola)

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר