"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
בדיקת "ישראל היום"

הטיסות הכי זולות שמצאנו לשבוע הכי מבוקש בפסח

עם שובן של חברות תעופה רבות לפעילות בישראל, רבים מתחילים לתכנן חופשה לחג הפסח בחודש אפריל הקרוב • אילו יעדים וחברות יציעו לכם את האופציות הזולות ביותר? יצאנו לבדוק

,עודכן
0השמעה
יותר מ-459,000 קנסות בגין היעדרויות וחופשות בלתי מאושרות בזמן הלימודים (אילוסטרציה). צילום: Thinkstock Photos

חברות תעופה רבות כבר חזרו לפעול בישראל וכפי שפרסמנו אתמול (ראשון), מספרן צפוי להתקרב ל-50לקראת הקיץ. פסח היא אחת התקופות המבוקשות לחופשה בחו"ל ולקראת החג שמאפשר לצאת לחופשה ארוכה, בדקנו כמה זה יעלה.

התאריכים שבדקנו הם 10-17 באפריל, שבוע שלם בחג הפסח. ליל הסדר יצוין במוצאי השבת, 12 באפריל, כך שרבים יוכלו לטוס כבר יומיים קודם לכן, ביום חמישי. את החזרה בחרנו ביום חמישי שלאחר מכן.

ליל סדר בקפריסין? לא רע בכלל,צילום: GettyImages

הטיסה הישירה הזולה ביותר שמצאנו היא לקפריסין. טיסה ללרנקה עם חברת וויז אייר מוצעת כרגע במחיר שמתחיל מ-274 דולרים לאדם באותם התאריכים. אם תרצו לטוס לאוסטריה בתאריכים שבדקנו, תוכלו למצוא טיסות ישירות עם ריינאייר במחיר שמתחיל מ-358 דולרים לכרטיס בסיסי לאדם.

כזכור, ריינאייר צפויה לחזור לישראל כשבועיים לפני פסח, ב-30 במרץ, כאשר יום למחרת צפויות לחזור גם דלתא ואיבריה אקספרס, ב-2 באפריל אייר בלטיק תחזור וב-5 באפריל בריטיש איירווייז.

אפ תרצו לנפוש ביוון בפסח, הטיסה הזולה ביותר שמצאנו היא שילוב של ארקיע ובלו בירד, במחיר שמתחיל מ-322 דולרים לאדם, בתאריכים שבדקנו. לאתונה הטיסות יקרות יותר ומתחילות מ-494 דולרים לאדם באותם התאריכים בדיוק, כשהטיסות הזולות ביותר שנמצאו הן שילוב של בלו בירד ונאוס.

בוקרשט. זולה, קרובה וטובה לישראלים,צילום: Gettyimages

עוד מתחת ל-400 דולר, ניתן למצוא טיסות של וויז אייר באותם התאריכים לוורשה. טיסות ישירות לבוקרשט בתאריכים המדוברים יעלו החל מ-423 דולרים לאדם, בשילוב של חברת וויז אייר והיי סקיי. אם תרצו לטוס עם ישראייר בהלוך, תשלמו תשעה דולרים יותר.

בטווח של פחות מ-500 דולר, תוכלו לטוס עם בלו בירד לברלין באותם התאריכים החל מ-456 דולרים לאדם, עם טוס איירווייז ובולגריה אייר החל מ-414 דולר לסופיה, או עם וויז אייר בשילוב אל על לבודפשט במחיר שמתחיל מ-473 דולרים לאדם.

חשוב לציין כי אם בוחרים בתאריכים אחרים וטסים כמה ימים קודם לכן, המחירים נמוכים בחלק מהמקרים, אך לא מדובר בסוף השבוע שלפני פסח. בדיקת המחירים נעשתה במנוע החיפוש סקייסקאנר, המחירים יכולים להשתנות כל הזמן ומומלץ להזמין מאתר או סוכן שאתם מכירים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר