"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
תיעוד

עימות אלים בתאילנד: תייר הותקף על ידי קבוצת נשים טרנסג’נדריות

תיעוד אלים תועד בלב רחוב הומה בפאטאיה שבתאילנד • המשטרה בודקת את נסיבות העימות, שבמרכזו טענות לתקיפה ולגניבה

,עודכן
0השמעה
המשטרה מחפשת את הנייד של התייר שנפל לביוב בעת התקיפה. צילום: שימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

עימות חריג תועד אתמול (שני) בכביש החוף של פאטאיהבתאילנד, כאשר קבוצת נשים טרנסג’נדריות תקפה תייר גרמני לעיני עוברים ושבים. בתיעוד שהופץ ברשתות החברתיות נראית קטטה פיזית שהתפתחה לכדי אלימות של ממש, במהלכה נשמעו קריאות על נטילת ארנקו של התייר.

המשטרה בודקת את נסיבות העימות האלים,צילום: שימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

על פי הדיווחים, חמש נשים טרנסג’נדריות נראו מתעמתות עם התייר, מפילות אותו אל הכביש ותוקפות אותו בעודו שרוע על הקרקע. התייר נפצע באירוע, אך הצליח לבסוף להשתחרר ולהתרחק מהמקום. באחד הסרטונים נשמעת אזהרה לעוברי אורח להפסיק לצלם, רגע לפני שהמעורבות התפזרו.

זמן קצר לאחר האירוע נמצא טלפון נייד בתוך תעלת ניקוז סמוכה. כוחות כיבוי והצלה הוזעקו למקום והצליחו לחלץ את המכשיר מהצינור.

עד ראייה סיפר כי הבחין בתקיפה ושמע את הנשים משוחחות ביניהן על לקיחת ארנקו של התייר. לדבריו, תיקו של התייר נפל במהלך המהומה, והוא עצמו הרים אותו והשיב לו - צעד שלטענתו עורר את זעמן של המעורבות.

⚠️Shocking attack in Pattaya⚠️

A German tourist invited a transgender individual to his condo, thinking she was a woman.

35,000 baht and 1,200 euros vanished from his room.

He confronted the group at#PattayaBeach. They beat him and took his belongings.#ฝรั่ง#Thailandpic.twitter.com/ZQY6dqbIv7

— Chrome Crumpet (@ChromeCrumpet)February 23, 2026

התייר, בן 55, מסר כי מוקדם יותר הגיע לדירת האירוח שלו יחד עם אחת מהנשים, לאחר שלדבריו טעה לחשוב שהיא אישה. הוא סיפר כי בזמן שהתקלח, היא נכנסה לחדר הרחצה, ולאחר מכן ליווה אותה החוצה. כששב לחדר גילה כי סכום של כ-35 אלף באט ו-1,200 אירו (כ-8,000 שקלים) נעלם מהכספת. הוא שב לרחוב על מנת להתעמת עם מי שגנבה ממנו לטענתו והותקף באלימות.

האירוע התרחש במחוזChon Buriומטופל כעת על ידי המשטרה המקומית, שבודקת את נסיבות המקרה ואת התיעוד שהופץ. גורמים רשמיים טרם מסרו אם בוצעו מעצרים או הוגשו תלונות רשמיות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
כפתור מעקב Google News

כדאילהכיר