"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"סיממו, שדדו ותקפו מינית": עוקץ "לילה טוב סינדרלה" ממשיך להפיל זרים

קמרון גולינסקי, קנדי שהגיע לברזיל, טוען שפגש שני גברים בבר, ולאחר ששתה מעט החל להרגיש "שיכור באופן מוזר" • השניים שכנעו אותו להזמין אותם לדירתו השכורה, שם לדבריו הוכה ואיבד את ההכרה • גולינסקי סיפר שהתעורר יומיים לאחר מכן ללא זיכרון, וגילה שנשדד ונפגע מינית

,עודכן
0השמעה
"לילה טוב סינדרלה". קמרון גולינסקי. צילום: מתוך האינסטגרם של קמרון גולינסקי

משפיען רשת קנדי בשם קמרון גולינסקי, 35, טוען כי סומם, נשדד ואולי אף נאנס בברזיל במסגרתעוקץ "לילה טוב סינדרלה",שיטה שבה עבריינים מסממים קורבנות באמצעות חומרי הרדמה - ושודדים אותם.

לדבריו, הוא פגש שני גברים בבר בריו דה ז'ניירו ב-26 באוקטובר, ולאחר ששתה מעט מאוד החל להרגיש "שיכור באופן מוזר". השניים שכנעו אותו להזמין אותם לדירתו השכורה, שם לדבריו הוכה ואיבד את ההכרה. גולינסקי סיפר שהתעורר יומיים לאחר מכן ללא זיכרון, וגילה שנשדד ונפגע מינית.

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎Cameron Golinsky‎‏ (@‏‎shuaiguoren‎‏)‎‏

הוא הגיש תלונה במשטרה, שאספה תיעוד מצלמות אבטחה וזיהתה אחד החשודים,שכבר דרוש לחקירה באירוע דומה. גולינסקי, שנמצא בריו כדי ללמוד פורטוגזית, אמר כי נגנבו ממנו כ-3,000 דולר וכי הוא חוזר לוונקובר לקבלת טיפול רפואי.

🇧🇷 Brasil l Homem é dopado com 'boa noite cinderela' em Ipanema, zona sul do Riopic.twitter.com/WoK1oyKcKL

— Notícias Paralelas (@NP__Oficial)August 9, 2025

מקרי "לילה טוב סינדרלה",ביטוי סלנג בברזיל לתקריות של סימום ושוד,הפכו בשנים האחרונות לתופעה נרחבת, כשהקורבנות הם לרוב תיירים זרים. רק באוגוסט דווח עלסטודנט בריטישהתמוטט על חוף איפנמה לאחר ששתה קוקטייל, ושלוש נשים נעצרו בחשד למעורבות.

לדברי מומחים, הרשעת עבריינים במקרים כאלה מורכבת משום שרוב הקורבנות עוזבים את המדינה לפני תחילת המשפטים, ולכן עדותם אינה נמסרת בבית המשפט. המשטרה בברזיל מסרה כי חקירת המקרה האחרון עדיין נמשכת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר