"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חינם, בשעות הערב ומתאים לילדים: הפסטיבל הבינלאומי חוזר לתל אביב

שדרת פרפרים, פטריות זוהרות מתוך עליסה בארץ הפלאות וחד קרן • פסטיבל האורות הבינלאומי בנמל תל אביב נפתח לקהל הרחב

,עודכן
0השמעה
זה לא בחלל. זה בנמל תל אביב. צילום: גיא יחיאלי

פסטיבל האורות הבינלאומי חוזר החודש לנמל תל אביב עם מיצגי ענק חדשים שהוזמנו במיוחד והובאו במכולות ימיות. הקהל הרחב מוזמן ליהנות מחוויה חזותית מרהיבה של אור, צבע ודמיון ללא תשלום.

פסטיבל האורות הבינלאומי בנמל תל־אביב “נמל הפלאות” // צילום: ברק ברינקר

במהלך שלושת השבועות הקרובים, עד 23 באוגוסט, יוצגו ברחבי הנמל שמונה מתחמים שונים ובהם עשרות מיצגים מוארים, חלקם בגובה של עד 10 מטרים ובאורך של עשרות מטרים. בין המתחמים: שדרת פרפרים צבעוניים, פטריות זוהרות בארץ הפלאות של עליסה, ממלכת פיות, חד-קרן, דינוזאורים, ממלכת הקרח, עצי ממתקים וסוכריות לוליפופ ענקיות, גלקסיה עם פלנטות, ירח וטבעת שבתאי ומיצג המדמה את השמש הנישא לגובה של 10 מטרים.

חגיגה לעיניים. פסטיבל האורות,

כלל המיצגים נוצרו במיוחד עבור נמל תל אביב בידי אמנים בינלאומיים, תוך שימוש בטכניקות מסורתיות בשילוב חדשנות טכנולוגית. הפסטיבל כולו מואר באמצעות יותר מ־30 אלף נורות LED חסכוניות.

המיצגים נוצרו במיוחד עבור נמל תל אביב,צילום: גיא יחיאלי

הפסטיבל יתקיים ברחבי נמל תל אביב בימים ראשון עד חמישי, בין השעות 18:30 עד 23:00 ובמוצ״ש עד חצות. הכניסה חינם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר