"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בעקבות סגירת הגבולות: נעצרו טיסות החילוץ, ספינת מנו ספנות מעוכבת

רשות שדות התעופה הודיעה כי המרחב האווירי של ישראל נסגר לכניסה ויציאה • עוד נמסר כי על הציבור להתעדכן מול חברות התעופה

,עודכן
0השמעה
אוניית החילוץ מקפריסין "קראון איריס". צילום: מנו ספנות

רשות שדות התעופה הודיעה הבוקר (ראשון) לאחרהתקיפה האמריקנית על מתקני הגרעין באיראןכי בשל ההתפתחויות במצב, המרחב האווירי של מדינת ישראל נסגר לכניסה ויציאה. בעקבות זאת בוטלו טיסות החילוץ שתוכננו מכמה מוקדים. עוד נמסר כי על הציבור להתעדכן מול חברות התעופה. המעברים היבשתיים לסיני ולירדן פועלים כסדרם.

נודע כי טיסת חילוץ של ישראלים שהיו תקועים בצרפת פנתה אחורה ונחתה בקפריסין.

במקביל, האונייה "קראון איריס" שעמדה להיכנס הבוקר לנמל אשדוד עם כ-1,800 מפליגים שעלו עליה אתמול בקפריסין, מתעכבת בשל הוראת פיקוד העורף עם סגירת השמים ונמלי הארץ.
מקורות בענף השיט מעריכים כי האונייה תיכנס בשעות הקרובות לנמל אשדוד.

הנוסעים שבאוניה עודכנו על ידי צוות האוניה בדבר העיכוב ובשעה זו הם סועדים את ארוחת הבוקר.
חברת מנו ספנות ממתינה להנחיות של פיקוד העורף ומבקשת להימנע מיצירת קשר עם המוקד הטלפוני על מנת לא להכביד על העומס הקיים.

"עדכון מסודר יועבר בהקדם בכלל ערוצי התקשורת שלנו עם הלקוחות ובאמצעי התקשורת הרשמיים. תודה על ההבנה ושיתוף הפעולה", נמסר מחברת מנו ספנות.

באשר להפלגות החילוץ המתוכננות להמשך השבוע, הפלגה ראשונה כבר מחר, במנו ספנות מעריכים בזהירות כי קיים סיכוי טוב שנמלי הים יוחרגו מהוראת פיקוד העורף ויינתן אישור להפעלת ההפלגות. מקור בחברה אמר כי הם נמצאים בקשר רציף עם רשויות הביטחון, על מנת שהאונייה תוכל להפליג הערב שוב לקפריסין ולקחת ישראלים מקפריסין.

חברת אל על מסרה כי "על פי החלטת המדינה, המרחב האווירי של ישראל נסגר. לפיכך טיסות אל על מבוטלות עד להודעה חדשה. הטיסות שהיו בדרכן לישראל ינחתו ביעד חלופי. אל על כפופה להנחיות מערכת הביטחון ומשרד התחבורה ופועלת לפיהן. בטיחות ובטחון הנוסעים בראש סדר העדיפויות שלנו, ואנו נמשיך ונעדכן בכל שינוי והנחיה חדשה".

מחברת ישראייר נמסר כי "בעקבות החמרת הנחיות פיקוד העורף, ולאור ההתפתחויות הביטחוניות האחרונות, בהמשך לתקיפה האמריקאית באיראן - פעילות חברת ישראייר המתוכננת להיום הוקפאה, בשלב זה עד להודעה חדשה, בשל סגירת המרחב האווירי.

"אנו ממתינים להוראות רשות התעופה האזרחית ועוקבים מקרוב אחר ההנחיות והעדכונים הרלוונטיים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר